Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan táplálkoztok helyesen?

Ti hogyan táplálkoztok helyesen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 14:44
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Én a helyes táplálkozás elengedhetetlen ne egyél sok hús persze lehet enni nm azt mondom de egyél sok gyümölcsöt a húshoz pl párolt zöldséges egészséges és nagyon finom és még egészséges is és igyál sok vizet :)
2012. jan. 18. 15:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Aczél, te kísérleti nyúl vagy a saját kísérletedben, vagy miért nyomod ezt a harcosok izét?
2012. jan. 18. 16:12
 13/22 anonim ***** válasza:

őőő.. ez irónia volt az egyszer evős ember válaszára.

már régóta emberhús mentes koszton vagyok.

Kérdező: napi 5x, mérsékelt adagokat. lehetőleg legalább 3x hús (mint reggeli, ebéd, vacsora) zöldséggel. ideális fehérje bevitel 1-2g/ttkg között. fogyás alatt 2-3g/ttkg között is mehet.

nagyjából ennyi. esszenciális zsírok bevitelére (olajos magvak - tökmag, dió) is lehetne figyelni, de ez már luxus.. először egyszerűsítsünk.

2012. jan. 18. 17:24
 14/22 anonim ***** válasza:
első vagyok. soha nem vagyok éhes napközben, reggel például nem is tudnék enni, de ez mindig is így volt. az esti kaja az meg előételnek gyümölcsöket, főételnek húst zöldséggel tartalmaz. néha tojást vagy gombát is.
2012. jan. 18. 17:41
 15/22 anonim ***** válasza:
de ez nem jó ám, úgyhogy ne kövess engem, mert az interneten is mindenhol azt írják, hogy sokszor kell keveset enni. úgyhogy egyél negyedóránként egy falatot. máskülönben lelassul az anyagcseréd. az enyém persze nem nagyon akar lassulni, de hát biztos én vagyok a kivétel, ami erősíti a szabályt.
2012. jan. 18. 17:49
 16/22 anonim ***** válasza:
van előnye a napi 1 kajának is. te gondolj erre.
2012. jan. 18. 18:55
 17/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen, hogy válaszolt, kedvesek vagytok!
2012. jan. 18. 21:51
 18/22 A kérdező kommentje:
.Aczél nem én pontoztalak le!:-(((
2012. jan. 18. 21:53
 19/22 anonim ***** válasza:

fehér liszt helyett-tk liszt, graham liszt, kukoricakeményítő

cukor helyett méz, de az is ritkán

tejföl helyett kefír, njoghurt

csokik, chips helyett-1-2 kocka étcsoki

zsíros sajt helyett sovány sajt-mozzarella, orda, trappista, tolle, mozzarella szeletelt light sajt

sok zöldség nyersen,párolva

gyümölcsök, olajos magvak

túró

tojás

zabpehely

majonéz, ketchup helyett mustár

rizs, krumpli, főzelékek

zsírban sült hús, hal helyett-párolás, grillezés, sütés, főzés stb

levesek főleg husos, zöldséges, tojásos

meleg ebéd

többször étkezés

meleg reggeli-zabkása

2012. jan. 18. 22:15
 20/22 anonim ***** válasza:
örülök ha van aki lepontoz. ilyenkor mindig arra gondolok, hogy akad még ember aki le is sz.opna.
2012. jan. 18. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!