Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Helyesen teszem e? Továbbiak...

Helyesen teszem e? Továbbiak lentebb 13/L

Figyelt kérdés

El voltam hízva, a nyaralásomon tisztességes étrenddel lefogytam -9kilót :) de mivel iskola kezdödött haza kellett jönnöm Magyarországra. Kétségbeesetten próbáltam tartani a súlyom, koplaltam, ráadásul alig mozogtam. És visszahíztam 5 kilót. Így lettem 66 kiló 162-163 cm-el. Megjött az eszem, így már 4 hete futok ( fokozatosan emelve ) 50 percet futópadon, Rubint Réka comb és csípö edzést, plusz hasprést, de még izmosítom a hasam más gyakorlatok bevezetésével is :) ( súlyzózok is, és vádligyakorlatokat végzek ). Remélem ez így nem hangzik rosszul , viszont az étkezés nagy meghatározója ugyebár. Szeretném megtudni, a sportolásom és a most felsorolt étkezésem helyes e. ( van egy különleges nadrágom, ami könnyítí az izzadást, plusz minden második nap beveszek egy C vitamint )

Reggelire megeszek egy müzliszeletet. ( cerbona ) Aztán tízórainak Jóreggeltet ( müzliszelet ) mellé egy pohár tej vagy kakaó.

Ebédre rendesen étkezem, ami van, mértékletesen, 1 tányérral. Miután megettem, megeszek 1 almát.

Uzsonnának ( nekem ez 3-4 óra körül van ) egy gyümölcsturmixot, amit én készítek ( ma például kivit és narancsot tejjel turmixoltam, finom :)

Vacsora nincsen, mert egy ilyen finom turmix után egy jó ideig tele vagyok :)). A napi gyümölcsadagom mindig megvan kiviböl és almából, néha narancs. :) Betartom a napi 1,5 liter víz "szabályát". Mindezek után megyek sportolni ( amit fentebb leírtam ). Ennek eddigi eredménye hogy szép lassan fogyok, minden héten 1 kiló. Most vagyok 61-60 körül.

Szerintetek ez így egészséges? :)

2011. márc. 29. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon egészségtelen, és mégannyira kevés is. Ez semmi, és nincs benne semmi fehérje. (kivéve a tej, ami ugyancsak nem túl egészsges) 13 éves kislányként fejlődik a szervezeted, nem szabad a tápanyagokat megvonni! Neked kb 2000 kalóriára lenne szükséged naponta. Majd mehetsz kórházba infúzióért.
2011. márc. 29. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Sztem annyira azért nem rossz,bár tény h lehetne több is,különösen reggelire egyél egy tápláló szendvicset jó minőségű teljes kiőrlésű kenyérből,szárnyas felvágottal,sok zöldséggel.de ehetsz tojásrántottát is vagy cukrozatlan müzlit is.Tízóraira jó lesz a Jóreggelt tejjel.Nem tudni mit eszel ebédre de a gondolom főtt kaja,ha lehet legyen benne sovány hús,burgonya,friss saláta,leves,főzelék stb.uzsonnára ha ennyire szereted jó a gyümölcsturmix,de vacsora is kell!egy kis túrókrém,felvágott sajt stb.Inkább a sok mozgással érd el
2011. márc. 29. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
a súlyvesztést.
2011. márc. 29. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:

ez így nem jó

reggelire a müzlit hagyd el, helyette teljes kiőrlésű kenyér, sovány felvágott, sajt, tojás, zöldségek

vagy tej+natúr müzli(zabpehely)+méz/fahéj/gyümölcs

tízórai: mehet a cerbona, vagy vmi gyümölcs, de ha tudod átteheted a az uzsonnát ide

ebéd: rendben van, de minél több zöldség szerepeljen lehetőleg benne, és ne zsríban sült hús, meg panírozott, hanem sovány sertés, marha, csirke, máj, tojás, hal folyamatosan váltakozva és egészségesen megcsinálni

uzsonna: joghurt (natúr)

vacsora: túró, zöldségek, körözött, tojáskrém, hús, hal, tojás, gyümölcs

lényeg hogy mindenből vigyél be, nagyon fiatal vagy még most fejlődsz egyél és sporoltj

2011. márc. 30. 09:59
 5/6 anonim válasza:
egy 13 éves kislány mi a ráknak akar fogyókúrázni? normális vagy? zabálj normálisan,mert így később belőled is csak egy hulladék lesz ha így alapozod meg a fejlődésed.
2011. márc. 30. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
már nem azért de a délelőtti cukor bombával elrontod az egészet. müzli és jóreggelt, csupa-csupa cukor..
2011. márc. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!