Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adnátok tippeket, hogyan...

Adnátok tippeket, hogyan táplálkozzak helyesen, egészségesen?

Figyelt kérdés
167cm 57-59 kg vagyok. Tehát nem vagyok kövér csak pár kb plusz van rajtam, amit most szeretnék leadni. Eldöntöttem, hogy este nem eszek, eddig oké. De mivel reggel/délután sem szeretnék túlzásokba esni, az lenne a kérdésem, hogy egy nap hány kalóriát kell bevinni? És mit egyek, hogy eltűnjön a hasamról a felesleg? Kenyérről, tésztáról nem tudok lemondani. Köszi 20/L
2011. febr. 24. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Hát a magasság súly arányodat tekintve abszolút nem vagy túlsúlyos.

Szerintem ilyen apró súly (3-4-5 kg)leadásához nincs szükséged diétára.

Mozogni kell,esténként egy 15-20 perc futás csodákat tesz és még feszesít is.

Apropó... nem kell elhagynod a vacsorát, csak azt tartsd be hogy este 6 után ne egyél és vacsorára csak valami könnyűt fogyassz. pl egy jó kis vegyes zöldség salátát.

Ha a kenyérről és a tésztáról nem tudsz lemondani akkor válts rozskenyérre és durum tésztára, vörös húsok helyett fogyassz fehér húst pl.: csirke, tengeri hal- ezek telítetlen zsírsavakat tartalmaznak nem pedig telítettet mint pl. a sertés hús.

Zöldség-gyümölcs mehet minden mennyiségben.

Naponta egyszer fogyassz valamilyen gabonafélét ill. olajos magvakat. : pl műzli vagy DE-JÓ diópótló őrlemény ami búzacsírát és napraforgó magot tartalmaz.

Jah és ami még fontos: rendszeres étkezés lehetőleg minden nap ugyan abban az időpontban, ez lehet napi 5 étkezés, de csak kis adagokat épp csak annyit egyél egyszerre, hogy elmúljon az éhséged. Ne edd tele magad!!!!

Ez nagyon fontos.

Remélem segítettem. :)

2011. febr. 24. 11:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettél! :)
2011. febr. 24. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bizony-bizony a rendszeresség és a mozgás nagyon fontos. Olyan meg nincs, hogy valamiről nem tudsz lemondani. Ha kétnaponta reggelire teljes kiőrlésű rozskenyeret/tönkölykenyeret eszel, és csak a többi napon Abonettet-hamlettet,ilyesmit, akkor kielégíted a kenyér iránti igényedet. Tésztát pedig egyél egy héten egyszer. Ez hosszútávon is betartható és eredményre is vezet, majd meglátod. A cukrot viszont teljesen felejtsd el és igyál sok-sok vizet.Aerob mozgásformák, zsírégető pulzustartományban 30-45percig és apadni fog a zsír a hasadról is. Súlyod egyébként ideális, napi kalóriaigényedet pedig a fizikai aktivitás is befolyásolja, ezért konkrét számot nem lehet írni, de nincs is á szükséged, hogy kalóriákat számlálgass.
2011. febr. 27. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, próbálom ezeket betartani.
2011. febr. 28. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!