Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan táplálkozzak egészségesen?

Hogyan táplálkozzak egészségesen?

Figyelt kérdés
Szeretnék lefogyni, mert már elértem a 100 kgot 19 évesen. Még szerencse h nagyon magas vagyok meg erősek a csontjaim igy nem látszik h annyi lennék, de így is eléggé elkeserítő a helyzet. Nem akarok diétázni, szerintem egy forintot sem ér semelyik, a 90 naposat egyszer kipróbáltam de én nem voltam képes megcsinálni, 1 hónapig birtam, a rohadt reggeli gyümölcsevés marta a gyomromat:S így soha többet diéta. Inkább egészségesen szeretnék étkezni csak nem tudom, hogy pontosan hogyan csináljam, esetleg valaki tud valamilyen jó oldalt linkelni, vagy leírni, hogy hogyan kell egészségesen táplálkozni? azt nagyon megköszönném Mától minden este elmegyek biziklizni pár órát, ennyi mozgás elég egy napra vagy még kellene valamit csinálnom? nem célom, hogy 1 hét alatt 8 kilót foggyak, nem akarom, hogy fel kelljen varratni a bőröm,úgy meglógjon. Minden tanácsot szívesen fogadok!!!
2010. júl. 10. 18:58
 1/1 anonim válasza:

[link]

itt olvasgassál

2010. júl. 11. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!