Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezen a kaloriabazsi.hu oldalon...

Ezen a kaloriabazsi.hu oldalon minden helyesen van megadva?

Figyelt kérdés
Tulajdonkeppen arra gondolok, hogy azt irja, hogy 1905 kaloriara van szuksegem egy nap, ez eddig ok, de megettem ma egy tepertos pogacsat, es azt irta, hogy 1 kozepes darab 250 kaloria. A masik dolog meg az, hogy nem tudom, hogy amit jarkalok a hazban, pakolok, maszkalok ossze-vissza, ki-be, az benne van-eebbe az 1905 kaloriaban, vagy ezt pluszba kell szamitani?
2013. jan. 9. 18:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
kaloriabazis* elirtam, bocsi
2013. jan. 9. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, a pogi valóban ennyi, mert fehérlisztes, vajas, sajtos, szóval teljesen jól megadta, ahogy a több száz kalóriatáblázat a neten. Szerintem beleszámolja az alapvető dolgokat, de én nem bízom a véletlenre: sportolok is mellé. Am szerintem, ha fogyni akarsz 1900 sok.. habár ez függ a korodtól, nemedtől, magasságodtól is.
2013. jan. 9. 18:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Ugy ertem a szervezetemnek ennyire lenne szuksege, hogy a sulyom stagnaljon. Amugy mi nem tetunk bele se sajtot, se vajat... Szoval azert gondoltam, hogy kicsit sok.
2013. jan. 9. 18:57
 4/12 anonim ***** válasza:
"Szervezeted alapvető működése által napi 1952.27 kcalt égetsz el. Ezt az energiát akkor is elégeted ha egész nap csak fekszel (ez a BMR, angolul Basal Metabolic Rate, azaz alapanyagcsere értéked)."
2013. jan. 9. 18:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Szoval a pakolozas, maszkalas az ezen az 1905 kaloriagetesen kivul megy?
2013. jan. 9. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Áhá, szóval stagnálsz. Ez esetben korrektebbnek mondható az 1900, viszont, ha én fiatal lányként ennyit összeennék, szétdurranék, hiszen én 1500-nál többet sem tudok összeenni, ha belém töltik akkor sem. Amúgy szerintem ne egyél többet 1900-nál, hacsak nem sportolsz... vagy számolhatsz súlygyarapodással. Mindig mozogd le, amit eszel, és így leszel egyensúlyban.
2013. jan. 9. 19:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Hellooo! Nem azt mondtam, hogy ennyi kaloriat viszek be, hanem annyit, hogy ennyit KELLENE bevigyek, hogy a sulyom stagnaljon...
2013. jan. 9. 19:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Off és ne haragudj: Kaloriabazsi :DDD
2013. jan. 9. 19:13
 9/12 A kérdező kommentje:

A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad

Nem te irtam az elotted levo valaszokat szoval legyszives. Amugy meg elirni egy szot, amit utana kijavitottam, es egy mondatot ertelmezni tejesen mas :P

2013. jan. 9. 19:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem az én szövegértésemmel van baj. Nem írtál olyat, ami azt jelentette volna, hogy kevesebbet eszel, mint 1900. Viszont, ha szerintem felmerül benned az, h ezen felül is ennél még, mivel nyilván ezért kérdezted.. s am ahány család annyi pogácsa, honnan tudná a kalóriabázis a ti receptjeiteket? Ez csak általánosságban tünteti fel, szóval a 250 nem stimmel. Kár, hogy erre nen jöttél magadtól is rá..
2013. jan. 9. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!