Hogyan tovább, mit tegyek?
Én is 163 cm vagyok, az én célom is 50-52 kg.
Én ezt csinálom: reggelire eszek szénhidrátot, valami teljes kiőrlésűt, mellé sovány sonka, zöldség. Tízóraira egy gyümölcs pl alma, narancs vagy két karika ananász, ebédre valami sovány husit főzök párolt zöldségekkel (én megveszek egy kb csirkemellet és 10-15 dkg-onként lefagyasztom, ezt eszem én, a családnak meg főzök mást). Uzsonna nálam egyben van a vacsorával, mivel nem akarok már túl későn enni, ilyenkor általában egy főtt tojást eszek egy kis salátával, vagy sovány sajtot, lényeg, hogy szénhidrátmentes legyen a vacsora.
Emellett napi 10 perc kardio mozgást végzek, (mert még csak ennyit bírok, de emelni akarom, 30 percre, ahogy csak tudom) utána megcsinálom Béres A. legjobb formád programját.
Összegezve: nem eszek cukrot, fehér kenyeret, péktermékeket, tésztákat. Az étrendemet a sovány húsok és zöldségek fedik le, kevés gyümölccsel, ugyanis az is tartalmaz hizlaló szénhidrátokat.
Lefekvés előtt 3 órával már ne egyél semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!