Ez koplalás? Tovább lent
mától kezdem, sokat olvastam róla tisztában vagyok a következményeivel hogy mi történhet, hogy visszahízhatom stb szóval lécci arról ne oktassatok ki.
szóval egész nap ettem 2 pici mandarint meg 1 szelet pizzát..
ez így jó vagy a koplaláshoz sok?? fogok így fogyni kicsit is?? valamint az a kérdésem lenne h mennyi idő után jön le súly?? anyagcserém semmi nemvolt így is működhet?? jó úton haladok a koplaláshoz?
Még nagyon mondani nem lehet, hiszen csak 1 napja csinálod. A koplaláshoz viszont marha jó úton haladsz és ugye ha nem hagyod abba időben, akkor szépen megbetegíted magad.
Ha bírod ezt csinálni egy hétig (és addig nem kerülsz kórházba), akkor ja...Fogyni fogsz, de csak izomból, ami szerintem azért nem jó, mert ha eltűnik az izom, akkor a zsír még durvábban fog kilátszódni. Sokkal formátlanabb leszel tőle.
Nem jó. Egyél meg akár egy nap 3-4 szendvicset, csak ne fehér kenyérből (mondjuk a toastkenyér az jó, mert kicsi, nem hizlal annyira, jobban beosztható), simán kevés vajjal, csirkesonkával (fehérjének nem sokat ér, de ízt ad) és ha van otthon minél több zöldséggel, egyszerre csak egy felet, 3 óránként egyet, meg igyál sok vizet (és ha tudsz üres FORRÓ teát), és akkor nem vagy éhes, mást ne egyél ha magadnak csinálod a kaját, ha más főz (anyuka/nagymama) nem zsíros hús mehet több is, de kevesebb körettel, mint szoktad (minimális). Desszert ne legyen, gyümölcsleves sem, kompót, csoki, joghurt sem, de a mandarin is sok szempontból többet árt, mint használ, főleg koplaláshoz hülyeség, mert teli van cukorral. Gyümölcslevekből ne igyál sokat, maximum 2dl-t egy nap, minden szénsavas cucc kizárva, akár diétáskóla akár fanta, ne igyad. Ja és készülj fel, hogy nemet mondasz sütikre, ilyesmikre. Mármint komolyan, képzeld magad a szituációba és mondd akár hangosan, hogy nem, mert az ember ösztönből elfogadná ezeket, mert finomak. Ebből következik az is, hogy eldughatod a csokikat, próbálj minél messzebbre kerülni tőle fizikailag, van hogy kibontok és megeszek két perc alatt egy tábla csokit, ha meglátom, de ha a kamrában elindulok, átgondolom hogy mit is akarok elérni és visszaülök a szobámba és iszok egy fél liter vizet vagy fogat mosok.
Amit leírtam egyáltalán nem profi, de viszonylag könnyen betartható (úgy veszem ki a szavaidból, hogy nem egyedül élsz, megnehezíti a saját étrend kidolgozását, hogy családdal együtt kell enni, nem magadnak vásárolsz) használ és sokkal jobb, mint amit leírtál. Igazából utána kéne olvasnod, de a legfontosabb a fogyáshoz (és főleg a jó kinézethez) pedig a sport, úszás, futás vagy biciklizés, attól függ mennyire vagy edzett, ilyenkor télen ha nem bírod mehet a fekvőtámasz, felülés, ha ezekhez gyenge vagy súlyzózás (akár 2l-es ásványvizes üveggel), női fekvőtámasz is jobb, mint a semmi. Ha teheted aludj sokat (ebből következik, hogy szorítsd minimálisra a (számítógép, telefon, gép)monitor előtt eltöltött időt).
Volt, hogy nem ettem napokig, csak minimálisat, mert úgy voltam vele, hogy gyorsan akarok fogyni (mert szarul nézek ki), futni nem szeretek, ha pedig eszek akkor inkább eszek keveset de olyat, amit szeretek (pl. 1-2 tábla csoki/nap és más nem, működik), meg súlyzóztam mint a hülye. Fogytam így vagy 7 kilót (ezt általában max 4-5 napig csináltam, vagy néha tartottam egy ilyen napot, így egy év alatt)(nem szedtem vissza), de ilyenkor szarul voltam, gyenge, nem erősödtem vagy izmosodtam és sokat aludtam. A fejem is fájt, rosszat teszel magadnak vele. Mindenesetre nekem csak ez vált be eddig (meg kb. minden második nap min. kaja + konditerem 3 hétig módszerrel lement vagy 5 kiló, ez sem volt egészséges), és csak olyankor, amikor egyedül lehettem és nem volt suli, mert nincs akaraterőm, csak rövid ideig tudom tartani az étrendet, a b@szott iskolai stressz (koránkelés, idegesítőemberek, unalmas/feleslegesórák, idegesítőemberek, fáradtság, idegesítőemberek) miatt még gyorsabban feladom, így pedig csak drasztikusan lehet csinálni. Nem hiszem őszintén hogy valaha ezt meg tudom változtatni, de remélem hogy ha külön költözöm egyetemen össze tudom majd szedni magamat ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!