Hogyan lehet pajzsmirigy alulműködéssel fogyni? Miért nem működnek ilyen esetben a diéták?
mert jobban dolgozik a szervezet...
alulműködés = kövérség
a diéta mellett sportolsz is?
Velem is ez a helyzet.Pont a héten fogok menni az endokrinológusomhoz.Kíváncsi vagyok javult e valamit az értékem.(még csak 3 hónapja szedek gyógyszert)
Eddig semmit nem tudtam fogyni,borzalmas(évek óta).Most egy hete megint diétázom plusz mozgás...hát nem tudom.Nekem 3 hónapja azt mondta a doki,ha beállítják a gyógyszerrel az értékem,akkor le fogok tudni fogyni :) T kérdezted erről?
Nekem másfél éve derült ki,az alatt 17 kilót híztam.De csak 3 hónapja kezelnek.Nekem tsh 7,5 körül volt utoljára.
Én nem érzek változást a gyógyszer szedése óta.Én is megkaptam már,hogy könnyű fogyni : diéta meg sport.Hát köszönöm szépen,nekem ez nem használ.Szörnyű!Látom az utcán,hogy néznek rám az emberek...De nagyon bízom a javulásban,halottam már olyanról akinek sikerült lefogynia :) Nekünk is fog,csak nehezebben!
Erőt egészséget kívánok neked,kitartást a fogyihoz :)
Sziasztok!
Nekem a dietetikus adott egy étrendet,állítása szerint ezzel le fogok tudni fogyni.Kb 1200-1400 kcal lehet fogyasztani.
Napi ötszöri étkezés.Egy napi példa :
r:kefír,rozskenyét,párizsi,retek
t:kiwi,egy abonett
e:csirkecomb,gombával töltve,burgonya,vöröskáposzta
u:narancs,1 abonett
v:tej,korpás zsemle,párizsi,alma.
Az adagok az számomra kb egy falat :D Elég kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!