Van itt olyan valki aki pajzsmirigy alulmüködésel lebirt fogyni?
Sziasztok! köszönöm a válaszokat hát az orvost már végigjártam minusz százernél tartok mert fogadott orvosom van
Mi az Ch-diétA ?
Nekem konkrétan napi 175 g Ch engedélyezett napi 6x-i étkezésre.
A diéta követhető, a lényege az, hogy minden cukros illetve finomlisztet tartalmazó készítmény ki van iktatva, helyette teljes kiőrlésűt kell enni; mivel olyan helyen lakunk, ahol nehezen lehet ilyesmit beszerezni, ezért gyakrabban eszek zsemlét, de fehér kenyeret nem.
Ha elkészül a blogom, ahol megosztom az étrendemet, el fogom neked küldeni az elérhetőségét.
Szia!
Nekem is pajzsmirigy alulműködésem van 3 éve,ami krónikus,és gyógyszert szedek rá napi szinten.
Mozgással,diétázással sikerült fogynom tavaly 8 kg-ot és azóta is tartom a súlyom. Minden másnap mozogtam bicilki,kondi, kocogás, otthon dvd-re bármit ,úgy kb 1 -1,5 órát.
Az étkezéseket mennyiségét csökkentettem,több gyümi,zöldség, joghurtot ettem. De bármit amit megkívántam. Kb 2,5 hónap alatt ment le a 8 kg. 72 kg-ról 64 kg-ra. 30 éves vagyok. remélem adtam egy kis bíztatást.
12:11-es tanácsát semmiképp se fogadd meg, ha rám hallgatsz.
Multivitamint szedni túlsúly esetén egyszerűen őrültség.Amit a zöldségek, gyümölcsök fogyasztása által beviszel a szervezetedbe, az bőven elég, nem kell semmiféle mesterséges vitaminnal leterhelni magadat.
Sokszor egyél keveset, sose egyszerre sokat, a gyümölcsöknél ( persze, egészségesek, tele vitaminnal, de:) azért figyelj oda, hogy a legtöbben sok a cukor, pl:dinnye, szőlő, banán, ezeket mértékkel fogyaszd, mert a gyümölcscukor is hízlal, ha nagy mennyiséget viszel be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!