Így sikerülhet a fogyás?
Nagyon le szeretnék fogyni mert elég dagadt vagyok 13évesen..Rengeteg mindennel próbálkoztam már de nem nagyon segített..mindig leadtam pár kilót de az mindig visszament sőt néha még több is.Mondjuk akkor még nem voltam kitartó de msot elhatároztam hogy le akarok fogyni bármi áron is.Régen sokat úsztam jártam edzésre de ezt egy betegség miatt abbahagytam..Most a suliban megtetszett a röpladba azon gondolkodtam hogy elkezdhetném mivel veszíteni nem veszítek vele.Ha van rá alkalmam lejárok edzőterembe is(ez a sajátos elgondolásom :D ) de mindezek mellett természetesen életmódot változtatok.Sok saláta,joghurt stb. csupa egészséges étel :) Igazából az osztálytársaim mindig cikiznek.Ez a másik ok ami miatt meg szeretném ezt próbálni.
Szerintetek így sikerülhet?
Hány cm vagy és hány kg?
Egészségesen eszel és sportolsz akkor le fog menni, DE! mindent csak ésszel:)
Röplabdázni meg menj el, ha ennyire megtetszett, én sok évig csináltam, nagyon jól átmozgat, imádtam és imádom a mai napig is, és megsúgom, van egy olyan sanda gyanúm, hogy a röplabda is közrejátszott igencsak, hogy kerek, feszes fenekem van:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!