Kövér lett a lányom?
igen, 50-58 lenne az ideális testsúly. de ne fogd fogyókúrára, ide életmódváltoztatás kellene, mert így visszaszedné ahogy lefogy.
és nem akarom bírálni a nevelésedet, de úgy tűnik borzalmasan elkényezteted. alapból nem lett volna szabad hagynod hogy kórosan meghízzon, ne azt nézd hogy "nem akarom megbántani szegényt", hanem azt hogy ezzel neki ártasz, mert ha felnő és megvilágosodik az elméje, akkor ő is bánni fogja. és foghatnád ezt egy kicsit szigorúbban, ha én háborodnék fel ilyen flegmán anyámra, amikor megkérdezi hogy nem érzem magam husisabbnak miközben láthatóan elhíztam, akkor jól felpofozna és pár hét szobafogságot kapnék, és jogos lenne. (persze én nem beszélnék így anyámmal)
ciganysongoku jol beszélsz
te meg akikvel a genetikáról viátok nagyon kuka egy ember vgy xd olvass utánna inkább a neten...a facen nézelődtem és megládtam egy lány ismerősöm gyerekét,kis kövérke a lány mint az anyja,hogy ennék ugyanazt?szerinted az anyák is bébiételt esznek,GENETIKA VAZE :DDDD
Véleményem szerint ehhez a magassághoz valóban enyhén túlsúlyos, de ezen új, egészséges életmóddal sokat lehet változtatni.
Egyébként a semmiből nem lesz zsír, nincs olyan, hogy genetika miatt kövér valaki.
hát kórosan marhára nincs elhízva... túlsúlyos. de az is csak enyhén. méghogy elhízva.. :S
jól írták, nem fogyókúra, életmódváltás.
és igen, van olyan hogy genetika.. nekem anyám apám vékony ember, normálisan étkezünk, és mégis, 3man vagyunk tesók és mindhárman el vagyunk hízva (igen, mi el vagyunk hízva, nem csak "van egy kis husink")
és se szüleim se mamámék nem értik, de biztos hogy genetika, mert az étrendünk viszonylag rendben van. Nem mondom hogy sose eszünk tésztát vagy krumplit, meg ünnepekkor vagy szülinapkor nincs édesség, de nem ezeken élünk -.-" kistesóm (4éves) konkrétan alig eszik, hamar jól lakik, mégis husisabb mint a többi 4 éves.. anyum meg a 175 centijéhez 58kg.. és nem bír hízni.. szóval erről meg ennyit -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!