Kövér lett a lányom?
Bizony, ez már kövérség.
Ehhez a magassághoz a 60 kiló bőven elég lenne.
"Hát ezzel a genetikai dologgal nem értek egyet.Aki kövér,annak a gyerekei is általába az lesz,és azoknak mindig nehezebb lesz lefogyniuk.AKAR kérdése az egész,remélem sikerül önöknek elérni a kivánt súlyt.A FUTÁST gondolja át"
Aki kövér, annak azért lesz a gyereke is kövér, mert ugyan úgy eteti, ahogy ő eszik. Nem nagy titok. A gyerek eltanulja a rossz étkezési szokásokat, és aztán ő is továbbadja.
Ha tudod, hogy hízásra hajlamos genetikát örökölt, most méginkább oda kéne figyelni rá. Speciel én is így serdülőkoromra híztam meg, nem keveset szenvedtem miatta, próbáld ettől megóvni...
Egy héten hányszor sportol és mit? Mert rögtön nem ér sokat, ha mellette chipset, sütit meg kenyeret eszik otthon, vagy az iskolában. Nem fogyókúrára kell fogni, hanem próbálj egészségesebben főzni. Pl habarás vagy rántás helyett a főzeléket a saját turmixolt alapanyagával sűrítsd, a húsokról szedd le az összes zsírt és bőrt, köretnek ritkán menjen krumpli, nokedli, vagy tészta, a levesben lévő zöldségeket ne vajpuhára, hanem roppanósra főzd. Ne fehér kenyeret, hanem teljes kiőrlésűt vegyél, a szendvicsébe csak kevés vaj kerüljön, és lehetőleg pulyka/csirkemellsonka, és sok zöldség. És ne vegyél otthonra édességet, nasikat. Helyette egyen mondjuk joghurtot, vagy csináljatok turmixot. Persze ehhez neki is hozzá kell járulnia, hiszen lehet hogy otthon megeszi amit főzöl, de ha a suliba összevásárol mindenféle hülye nasit, akkor nem juttok egyről a kettőre. Gondolom egy héten 2× 3× megy sportolni, délutánonként még pluszba elmehettek egy nagyot sétálni vagy biciklizni.
De mondta az anya,hogz a lanza nem ismeri be,hogy kover,pedig a valtoztatás első jele az önfelismerés.Ha jót akar neki a jövőben,akkor egy kicsit keményebben elmondja mi a helyzet,ne hadja,hogy kedvére feleseljen össze visza.
Amúgy meg nincs igazad,aki kövér annak a gyereke is az lesz.GENETIKA LOGIKUS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!