Szerintetek ideális a testsúlyom? Csak szerintem vagyok kövér? Van valakinek valami bevált edzésformája ami kb 30p-ből megvan, hatásos, és nem kell olyan nagy elszántság hozzá?
14 éves lány vagyok,158 cm,45 kg.Kövérnek érzem magam,nagy a hasam.Az iskolában behúzom a hasam(úgy még egész elviselhető).Rövidek a lábaim,alacsony is vagyok.Próbálkoztam fogyókúrával,de nekem nem jött be.Sportolok rendszeresen(bár tény és való nem sokat).Szerintem kicsit széles is a csípőm.Mostanság elég sokat álltam mérlegen,és akár evés előtt ,akár evés után mértem meg magam mindig 45,egynéhányat mutatott a mérleg.Viszont ugyan így van azzal is ha nem eszem csak nagyon minimális mennyiséget pár napig.Egy ideig rendszeresen guggoltam,csináltam felüléseket itthon(napi 100-at),de ezt egyre csak csökkentettem ,és eljutottam odáig , hogy heti 1,5 óra edzés+heti 3 tesióra+napi 30 perc gyaloglás és semmi több.
Nagyon várom a hozzászólásokat!!!!!Köszönöm előre is!! (Ha lehetséges kíméljenek meg a becsmérlő hozzászólásoktól!)
?
A széles csípő szexi, a nőiesség elsőrangú jele, még a melleknél is nagyobb jelentőségűk van.
Nem vágom mi baja van minden csajnak a széles csípővel:D
1. kommentelő: örülök h így látod;)
2. kommentelő: lehetséges h önértékelési zavarom van,de nem fogok a pszichológushoz rohanni! Majd csak 'kinövöm';D
Óvatosan ezzel a fogyival, ha így folytatod a mentő visz el...
Valószínű a nagyobbacska has felpuffadás, nem háj.
"ha nem eszek nagyon minimálisat pár napig"
1.:pár nap alatt NEM lehet fogyni!
2.: nem attól fogsz fogyni, hogy minimálisat eszel, azzal csak azt éred el, hogy a szervezeted raktározni fog.
1.Nem fogyókúrázom!!
2.Tudom.
Szerintem a magasságodhoz ideális a súlyod. 1,58m-hez 46-48 kiló az ideális.
Ha rendszeresen eljársz kocogni, az szép szálkássá tesz, a hasad is lemegy.
ha elégedetlen vagy magaddal, akkor sportolj többet, és jót tesz ha lejársz kocogni, így lemegy a hasad és kiformásodsz.
egyébként a széles csípő minden heteró férfi szerint szexi, nem csak az első válaszoló gondolja így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!