Hogyan győzzem le a lelkiismeretfurdalást?
Figyelt kérdés
életmódot váltottam pár hónapja és az ünnepek alatt is sikerült tartanom, igyekeztem salátákat, soványabb húsfogásokat választani, viszont ma becsúszott össze-vissza minden. tudom, hogy egy nap nem a világvége, igazából nem is a kalóriatöbblet zavar, hanem a kontrollvesztés. hogy akkor is ettem még, amikor már nem voltam éhes, pedig az elmúlt hónapokban pont azon dolgoztam, hogy az egészséges ételek mellett, arra is figyeljek, hogy mikor elég valamiből. remélem ha nem lesz előttem ennyi rengeteg étel, akkor vissza áll minden a régi kerékvágásba..2013. jan. 1. 19:46
1/1 99999MoN válasza:
Éld túl.Neked kell döntened,hogy mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!