Hogyan győzzem le a falási rohamot?
az alma nem gáz, ha azzal tömöd magad tele az csak egészséges!
én pl almával fogytam rengeteget, meg egyéb gyümölcsökkel, (kivéve persze banán, mert a tényleg hizlal)
nekem lelki eredetű falásrohamom volt, amolya pánikbetegszerű voltam és akkor múlt e a pánikroham, ha betömtem magamba rengeteg kaját
szakembernek és gyümölcs ill. zöldségevésnek köszönhetően ma már lelkileg és fizikailag is egészségesnek mondhatom magam
nem módszer kell ami elveszi az étvágyad hanem megkeresned magadban ennek a kiinduló okát
valami nincs rendben az életeddel, az evés, az hogy ilyen nagy étvágyat érzel az csak tünet lehet
ja és arra kérlek, írd meg hogy hány cm magas, hány kiló és hány éves vagy
18\L
174/53
Megsúgom, az almától nem lehet hízni és ha meg tudsz enni annyit belőle amitől egy ember hízni tudna akkor be fogsz kerülni a guiness rekordok könyvébe. :D
Addig jó amíg gyümölcsből "zabálsz", persze ez nem nevezhető zabálásnak.Ne hagyd hogy ez a rohadó társadalom lelkileg sz*rt csináljon belőled.Ha úgy gondolod hogy a gyümölcs hizlal akkor már valamennyire bekövetkezett az előbbi.Találkoztál már olyan emberrel aki a gyümölcsevéstől hízott el? Ha olyan napom van képes vagyok 3/4e kalóriát megenni gyümölcsből és mégis vékony vagyok.És nem genetika, voltam 100 kiló is az általánosnak vélt étrenden.
#3 vagyok.A súlyodból ítélve vékony vagy.Nagyon rosszul hangzik a szádból az a mondat hogy "dagadt vagyok". Nem vagy kövér, inkább vékony.Lehet rossz ideálokat követsz, inkább próbáld meg magad megtalálni.Én is átmentem ezen, leestem 62 kilóra 185cm-esen.Ebből csak akkor lesz kiút ha rendezed a dolgokat magadban és körülötted.Senki sem bukik a csontvázakra.Lehet képen "jól" mutatnak, de az ágyban semmit nem érnek.Tapasztalat, én gusztustalannak éreztem magam mikor rájöttem milyen vékony is lettem.Szerencsére én kilábaltam és boldogan felgyalogoltam 67 kilóra ami valljuk be, sokkal jobb.
Ha nagyon nem megy magadtól a dolog és nem vagy képes szemléletet váltani akkor segítségre lesz szükséged.Hidd el, tökéletes vagy, bár inkább túl vékony.
Nekem ez segített, lehet neked más fog, nem tudhatom: http://www.youtube.com/watch?v=UdS1_NTz2lU
Utóirat:Az arc sokkal fontosabb,mint a test és mindezek felett áll a személyiség.A külső tényleg csak másodlagos.
ne csináld már b*szki!!!
a mondatokat olvasva azt hittem vagy 2 mázsa... akkor én mit mondjak, én már csakugyan dagadt vagyok. ((:
13/L
158/68. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!