Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy jó kategória...

Nem tudom, hogy jó kategória e, de annyira félek már most, tudsz adni pár tanácsot, hogy hogyan győzzem le, esetleg valamilyen gyógyszer létezik rá, tudom, hogy gyerekes, de pl ma már aludni se bírtam, mert annyira ideges voltam?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy 20 éves vagyok, de koplaltam, rájöttem hogy ez így nem jó, mostmár eszek(próbálok) normálisan, szóval emelt adagok, meg több szénhidrát, fehérje, hogy azért kezdjek szép lassan felépülni, de vékony vagyok, minden csontom kiáll, nem vagyok nőises, semmi formám, mellem, és annyira félek hogy csúfolni fognak az új osztálytársaim, tegnap már láttam őket és mindegyik már kész nő, engem meg 12-14 évesnek nézett a Tanárnő, és annyira nyomaszt

amúgy 45 kilo vagyok és 170cm, lesz majd tesi óra, uhh bele se merek gondolni ott átöltözni, meg nekem gondjaim vannak azzal is hogy együtt együnk, én félek, nem tudok akkor enni amikor más, mert zavar hogy néznek hogy na vajon mennyit eszik stb ezért én itthon is egyedül eszek a szobámba, most meg ez a szorongás mai bennem van

tudom, hogy 20 éves vagyok álljak már a sarkamra stb, de valahogy most pánikkal töltött ez el, és nem jutok előrébb hogy mit tegyek

mit tudsz javasolni

légyszíves csak az értelmesek írjanak, bunkók válaszaira most nem vagyok kiváncsi

köszönöm

2012. aug. 9. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem értem, pontosan mi a probléma? Hízni szeretnél? Vagy az, hogy tudjál enni mások társaságában?

Ha sokat koplaltál, idő kell ahhoz, hogy újra jó formában legyél. Ezt erőltetni nem szabad.

(remélem, nem voltam bunkó)

2012. aug. 9. 08:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Mozogj, sportolj, szedj multivitamint, és önbizalom. :)

A vitamin fontos, rohadt sokan elfelejtik, pedig kell az is.

A mozgás is,sőt, az a legfontosabb, hiába hízol fel 65kilóra ha az zsír lesz, nem lesz alakod, mert az izmok adják meg a tested formáját. Viszont ha mozogsz olyan kemény, kerek feneked meg formás lábaid hogy csorogni fog minden faszi nyála. ;)

És ne add fel, meg ne keseredj el, sok idő kell , nem fog hetek alatt menni, egy évet számolj rá, azalatt lesz normális alakod.

2012. aug. 9. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Miért? Amikor megkérdezted annak idején, hogy fogyhatnál 45 kilóra, akkor érdekeltek a "bunkók" amúgy korrekt és segítő szándékú válaszai?

Amíg nem mersz kijönni a szobádból a saját hülyeséged miatt, rengeteg időd van azon gondolkozni, hogy neked soha nem jó semmi. Ha normális a súlyod, akkor "kövér" vagy, ha betegesen sovány, akkor szorongsz. Szerinted?

Igen, 20 éves vagy, elvileg felnőtt ember!!! De nem attól leszel felnőtt, hogy a "sarkadra állsz", hanem attól, hogy döntéseket hozol az életedről, és ezeknek a döntéseknek viseled a következményeit és értük a felelősséget. Ezen kellene nagyon erősen elgondolkoznod. 20 évesen elég nagy vagy ahhoz, hogy felelősséget vállalj magadért.

Nagyon kíváncsi lennék az "eszek normálisan" meg az "emelt" adagokra, van egy fogadásom, hogy én reggelire többet eszem, mint te egész nap.

Akkor is, ha ezen vérig sértődsz.

Ébresztő!!!!

(A kész nőkről meg annyit, hogy te még menstruálsz? Nem hinném. Szerinted ha nem menstruász, lehet gyereked?)

2012. aug. 9. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem ezzel inkább pszichológushoz kellene menned, minden bántás nélkül mondom. Ez nem fogyókúra gond, hanem valamilyen önbizalomhiányos, pszichés probléma.

Megkérdezhetem, milyen iskolába mész?

2012. aug. 9. 10:09
 5/5 A kérdező kommentje:

nem sértődtem meg, tudom hogy igazatok van, belátom, rosszul cselekedtem

nem, nem menstruálok

köszönöm a válaszokat

2012. aug. 10. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!