Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan dolog, ami csökkenti...

Van olyan dolog, ami csökkenti az étvágyat? (gyümi, vitamin, zöldség, esetleg gyógyszer? ) 55kg kellene fogynom és étrend reform se ártana, de nagyon nehéz kibirni. Már a rendszeres mozgást

Figyelt kérdés
(norbi duci tréning 2008, napi 25perc izzadok mint a dög. ) + napi 1 óra séta, és erősités miatt súlyzos edzés?de semmere nem mozdul a súlyom, se fel se le:/ enni ugyan ugy eszek mint eddig, annyi különbségel hogy 4-5 étkezésem van. reggeli fél6kor 1 szendvics, akkor fél3-4ig 2zsendo, max ha megéhezek veszek 1-2 kiflit, de ritkán, probálom megállni, akkor itthon ebéd 3-4 körül (leves + második) és vacsi 6kor, szendvics vagy egyébb (ma pl 3 tojásos rántotta minimális zsiradékal)
2012. máj. 24. 21:27
 1/10 A kérdező kommentje:
upsz, kicsit értelmetlen lett, elnézést kérek, csak korrigállni kellet mivel túl hosszú volt a kérdés 301 karakter
2012. máj. 24. 21:28
 2/10 Klera válasza:
100%
Még nem próbáltam, de van a 'Cefamadar' nevű tabletta, homeopátiás gyógyszer, ami elvileg csökkenti az étvágyat.
2012. máj. 24. 21:30
 3/10 A kérdező kommentje:
hmm utána néztem, van akinek használ van akinek nem, lehetséges hogy egy próbát megérne:D
2012. máj. 24. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó kajákat eszel. Semmi liszteset ne egyél és cukrosat.

Hány kg vagy és milyen magas, milyen nemű?

2012. máj. 24. 21:48
 5/10 A kérdező kommentje:
férfi, 155kg és 180cm
2012. máj. 24. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Norbi diéta lényege: liszt elhagyása (kenyér; tészta; péksütemény stb...)felválthatod teljes kiőrlésűre

cukor elhagyása (folyékony édesítőt használj inkább ételek édesítésére, kávéba meg bogyósat)

Só csak tengeri só lehet, de azt sem töménytelen mennyiségben, hanem érzékkel, mert megköti a szervezetben a vizet!

Én kenyér helyett idared almát eszek, ha nagyon muszáj a tészta, akkor durum tésztát eszek reggel, vagy párolt rizst, vagy főtt krumplit!de csak reggel.Ha nem alma, akkor szendvicsnek puffasztott búzával eszem a felvágottat, meg paradicsom vagy paprika! 2 óránként eszem nagyon kevés adagot értsd: 1 adag rizs= 1 db egy dl-es merőkanál. leves= 2 merőkanál reggel egy kefirrel kezdek, ha este nagyon nagyon éhes vagyok 6 után, megfőzök 1 db tojást és 1 virslit, de próbálok 6 után nem enni már! egy csomó kaját meg lehet csinálni liszt nélkül is. Nekem a reggelim, 1 db magvas barna zsemle 1 szelet párizsival és egy kefirrel!A barna zsemle jelzem kisebb jóval, mint a rendes zsemle

2012. máj. 24. 22:54
 7/10 Smartguy86 ***** válasza:
94%

Olvass:

[link]

[link]

[link]

[link]

155 kiló az nagyon-nagyon sok! Gyökeres életmódváltás kell, mert így az egészséges látja kárát hamarosan - ha nem kezdődött már el most is...

A diétát azért nem bírod, mert eszement módjára próbálod csinálni! Nem úgy kell nekiesni, mint bolond gyerek az anyjának, hogy na akkor holnaptól nem eszem, vagy holnaptól a felét eszem. Főleg a te súlyoddal ez hamar oda vezet, hogy megzuhan a vércukrod, amitől csak rosszul leszel, de fogyni nem fogsz.

Elárulom: aki jól állítja össze a diétáját, annak se éhezni nem kell, se lemondani a finom kajákról. De ehhez olvasd el, amit linkeltem, és sürgősen keress fel egy edzőt valamelyik teremben, hogy segítsen lefogyni - ilyen túlsúly mellett már van értelme edző véleményét kérni!

2012. máj. 25. 07:35
 8/10 Smartguy86 ***** válasza:
95%

Jah az étvágycsökkentő gyógyszerek meg egyenes utat jelentenek a kórházba. Ez kb. olyan, mintha gyógyszert szednél arra, hogy ne vegyél levegőt...

Aki ilyeneket használ, annak teljesen elment az esze. Az étvágy JÓ, jelzi, hogy a testednek szüksége van tápanyagokra az élethez - ha te ezt kiiktatod és nincs jelzés, akkor a tested éhezik, csak te nem érzed. Így hamar be lehet feküdni a föld alá is...

2012. máj. 25. 07:37
 9/10 anonim ***** válasza:
50 gramm zabkása, 150 kalória és nem elszel éhes 4-5 óráig.
2012. máj. 25. 14:06
 10/10 anonim válasza:
100%

Tudod egy dolog az ami segíthet, az önfegyelem. Mert a veréb is csak csipeget, de egész nap, és mondhatná azt én nagyon keveset eszem.

Szóval minden ételnek a felét tedd vissza, vagy vegyél olyan tányért ami gyermek méret és abban egyél kisebb, csak fél adagokat. aztán sok zöldséget párolva, húst csak napi 5 dkg-ot az ételek főzésénél minimális zsiradék csak. Minden nap reggel este tessék körbe járni egy-egy lakótömböt. Lassan és gyorsítva. Soha ne egyél vacsorát csak gyümölcsöt és egy vékony 1-2 dkg sajtot.

Egy a lényeg ne akarj drasztikusan lefogyni, mert akkor utólag csak bezabálni fog a kiéhezés miatt. A csökkentett ételt viszont megszokja a szervezet és egy idő után már nem kivánsz többet.

2012. szept. 1. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!