Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincs valamilyen gyógyszer/vit...

Nincs valamilyen gyógyszer/vitamin, amitől könnyebben tanulnék?

Figyelt kérdés
Itt a vizsgaidőszak, és nagyon lassan haladok a tételekkel, pedig semmi mást nem csinálok, csak tanulok, de nagyon nehezen tudom memorizálni a dolgokat. 19/L

2012. máj. 17. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Vannak értágító növényi készítmények. Kérdezz rá, a gyógynövény boltokban.
2012. máj. 17. 15:20
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Kávé, cola, energiaital, aztán red bull cukorka aztán ez a kör megint. nekem hosszabb távon jó a magneb6 de az nem egyből hat. Sajnos mi is ezt toljuk :S Én is pont vizsgára készültem de elnapoltam mert ilyen álmosító időben 8-szór olvastam el egy sort mire felfogtam:S Hát, sok sikert.
2012. máj. 17. 15:21
 3/16 anonim ***** válasza:
Ja és egy pár perc torna vagy egy 5 perces séta is felfrissíthet annyira hogy menjen utána. A 2. voltam.
2012. máj. 17. 15:22
 4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek! Az a baj, hogy jövő hét kedden egy nap 3 szóbeli vizsgám lesz, ami 150 tétel, és egyszerűen nem haladok, nem tudom megérteni, és a magolás sem megy. :( :(
2012. máj. 17. 15:22
 5/16 anonim válasza:

Ritalin, Adderall, Provigil.

Sajna vénykötelesek.

2012. máj. 17. 15:23
 6/16 anonim ***** válasza:

Egykorúak vagyunk, és most érettségizem, hehe. :) Nulladikos voltam.

Középsuliban még könnyen tanultál?

Most alszol eleget?

Szerintem egy akármilyen multivitamin-tabletta esetleg segíthet, meg a sport, séta a friss levegőn.

2012. máj. 17. 15:23
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, középsuliban végig kitűnő voltam, sőt még az előző félévben is sokkal könnyebben ment mint most. :/
2012. máj. 17. 15:26
 8/16 anonim ***** válasza:
én a nootropilt használom, amikor sok mindent meg kell tanulnom és bevetek egy kis külső segítséget. magnéziumból az intravénások a jók, mert a máj nem bontja le, de hátrányuk, hogy nehezen lehet beszerezni őket. vény nélküliekből meg a bilobilt és a ginkoprimet tudnám javasolni. ezekhez könnyen hozzá lehet jutni.
2012. máj. 17. 15:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem ért valami trauma?
2012. máj. 17. 15:36
 10/16 anonim ***** válasza:
2012. máj. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!