Hogy győzzem le ezeket? Titeket mi inspirál, mi tart vissza?
Fogyóztam, elértem a kívánt kg-ot, és elkezdődtek a falásrohamok... persze utána van, hogy napokig nem eszek.. ismét zaba.
Egészséges ételeket akarok enni, de csak tömöm magamba a cukros szarokat... nem értem miért, nincs meg a kontroll. Szeretnék gyümölcsöt enni, de olyan mintha az édesség kontrollálna, és csupa egészségtelen dolgot eszem. UTÁLNI akarom a cukrot, vagy félni tőle... csak nem tudom hogyan. segítsetek!
kérlek mondjátok el, mit csináltok, amitől nem vetitek rá magatok a cukorra? Mi tart vissza titeket?
(nem kérek a menj pszichológushoz, meg ne zabálj be jellegű kommentből.)
Írjatok, titeket mi inspirál hogy NE egyetek a csokiból cukorból? linkeltek ha van olyan oldal ami segítene?
Olyan napok is vannak, hogy eszem barnakenyeret + sovány sajtot + rengeteg zöldséget és utána elszabadul bennem valami és mindenféle kekszet sütit bezabálok... nem akarom!!
Segítsetek írjátok le miért egészségtelen a cukor, vagy ti mirét nem eszitek kérlek, mondjátok el nektek hogy van önkontrollotok?
Ha vásárolsz,ne vedd meg a sütiket,cukorkákat és inycsiklandó finomnságokat(Rohadtul nehéz lesz,de megéri).
Nézz utána a neten,hogyan és miből lehet egészséges nyalánkságokat késziteni,és ha esetleg cukorral édesitenél,inkább édesitőt rakj bele,igy ha csak az édes izt kivanod-amit az agyad éhségként értelmez-,kielégited az izéhséget,de mégsem eszel cukrot.
Vagy a másik dolog,amikor rádjön a falásroham,igyál meg 1-2 pohár citromos vizet-cukor és minden más nélkül-vagy 1-2 pohár natúr csalánteát.Természetesen izesitők nélkül.
A kontroll megtartásában,előcsalogatásában talán segithet,hogy a régi,már bő, ruháidat előveszed,nézegeted és megkérdezed magadtól:Megint ilyen akarok lenni?Ugyanigy a fotók is segitenek.
Gondolj bele,mennyi izzadságcsepp és fáradtság veszik kárba minden egyes falásroham után!!!
Az X napos éhezés pedig nem segit!!Ellenkezőleg!A szervezeted elraktározza a rohamok alatt magadba gyűrt cukrot,zsirt és szénhidrátot,és szép lassan elkezdessz megint hizni!
Ezt akarod?Kétlem!
Nehéz volt,de a fentebb leirt tanácsokat magamon is alkalmaztam és sikerült.Saját magamon tapasztaltam,hogy a cukor és édesség "függőséget" okoz.Minden nap harcolni kell ellene.Minden nap egy újabb csata,amit MEG KELL NYERNI,NINCS MESE!
szerintem pontosan megfogalmaztad,hogy mit okoz az emberi testtel a totális c vitamin hiány.
napi 1000mg-ot toljál be az arcba és nem lesz ez az édesség roham.
Durva, de hatásos módszer:
te kérdezted, hogyan utálhatnád meg:
Egyél össze rengeteg különböző sütit, degeszre, és még attól is többet. Hányni fogsz tőle, mint a kutya, kellően fogod utálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!