Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy győzzem le az evési...

Hogy győzzem le az evési kényszeremet?

Figyelt kérdés
Sajnos egy hete eszek, mint az állat bármit bármennyit bármikor, még ha nem is kívánom. Tudom, hogy hízni fogok. Megőrülök :S mit lehet tenni?
2012. szept. 3. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok, gyümölcsöt rágcsálok. Jobb, mintha csokit ennék(bár azt kívánom leginkább).

A rágó is jó amúgy.

2012. szept. 3. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
egyél meg egy kókuszdiót, csak 200 ft és én mindig tele leszek tőle:D már a felétől :D
2012. szept. 3. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Rágotól éhesebb leszel, hát valószinűleg valamilyen tápanyag hiányzik a testednek ha ténylegesen éhes vagy és nem unalomból eszel, akkor azt kéne enni, olvasgass étrendeket és gondold végig mi hiányzik az étrendedből. Ez tényleg csak akkor igaz, ha éhes vagy és nem csak unalomevés vagy szeretethiány.
2012. szept. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!