Hasmenéssel fogyhatok?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy amikor beteg vagyok és hasmenésem van, öt kilókat is fogyok. Én összvissz öt kilót szeretnék leadni. Hánytatni nem akarom magam, meg amúgy sem eszem sokat (nem kívánom), de öt kilót még muszáj leadnom, vagy többet.
176 cm, 70 kg, 18/L
2012. dec. 28. 21:53
2/5 anonim válasza:
Ha vizet akarsz leadni ideje leállni a sóról. :D
Ugyan az lesz az eredmény mint a hasmenésnél.Én most az ünnepek alatt "elvesztettem" a tónusom és egy réteg víz keletkezett a hasamon, ha kivágom a sót egy hét alatt újra ott vagyok ahonnan indultam. :)
3/5 anonim válasza:
A hasmenéssel kikészíted a vékony-, vastag- és végbeledet. Teljesen megszűnhet a perisztaltika (nem tudsz majd kakálni segítség nélkül) plusz nem lesz képes a víivisszaszívásra (vitamin, nyomelemhiány), eltűnnek a bélbolyhaid. Ha később még akarsz táplálkozni természetesen, nem infúzióval akkor ezt a módját a fogyókúrának felejtsd el.
4/5 anonim válasza:
Ezt úgy mondom, hogy van barátnőm aki hashajtóztatta magát és ez lett az eredménye.
5/5 anonim válasza:
lehet vele fogyni,én is szoktam,ezért van az hogy sokan a fogyáshoz hashajtót használnak hogy gyors legyen az anyagcseréjük,de nem ajánlom,nagyon kiszáradnál tőle és nem is egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!