Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Itt mindenki ilyen rohadt...

Itt mindenki ilyen rohadt gazdag? Ti tényleg megveszitek a csirkemellfilét, meg a sovány túrót, sajtot?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van light, de már egy éve nem ettem sajtot!

Baromi drága!

A sovány túrónál 500 forint fél kiló. A csirkemell, sovány húsok is drágák. (talán a nyak, comb ami még elmegy...)

Halkonzervek pedig vagy saját, vagy növényi lében vannak csak, 300 felett -.-

2012. dec. 23. 17:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
28%

"Itt mindenki ilyen rohadt gazdag? Ti tényleg megveszitek a csirkemellfilét, meg a sovány túrót, sajtot?"

Hát nem, nem veszem meg. Akkor az egész havi fizetésem csak kajára mehetne el. Nem vagyok sem Beyonce, sem Jennifer Lopez hogy bármit megengedhessek magamnak. Azzal élek amit megengedhetek.

2012. dec. 24. 16:36
 22/32 anonim ***** válasza:
44%
Hát itt jön elő az hogy milyen volt az iskolákban, ha nem tanultál akkor most dolgozni kellene, tanultál volna most vígan ennéd a sovány túróval sütött csirkemelledet. Előre mondom ne jöjjön nekem ilyenekkel hogy "sok diplomás az utcán van" meg hogy "nincs munkalehetőség" nekem kellett munka (Borsodban lakok) 2 napon belül Budapesten voltam albérletem is megvolt. Havi 160-at kapok (+kafetéria) három napik éjszakás vagyok utána 3 nap szünet majd 3 nap nappalos megint szünet és így tovább. Mondták a cégnél kellene valaki aki megszerzi a villamosmérnökit, mondtam rendben. Kb jövőre meg is lesz akkor kapok majd havi 300-400 ezer körül. Le is írom milyen szakmákkal/diplomákkal nem értek semmit (vagyis ezek vannak az utcán) bölcsészet, ilyen irodalmi nyavaja, filozófia. Lenne még szerintem de csak ezek jutottak az eszembe. Ha nincs helyben munka el kell menni oda ahol van. Bocs az őszinteségért ezért lepontoznak mint állat de ez a valóság és sok ember még nem ébredt fel...
2013. jan. 1. 11:16
 23/32 anonim ***** válasza:
89%

Bp-en lakom, utolsó, és nem találok munkát, mert pályakezdő vagyok, tapasztalatom nincs.

Tanultam.

Lehet, hogy nem jó helyen, vagy nem eleget.

De semmi nincs borítékolva.

Nyilván senki nem jókedvében nyomorog, úgyhogy az "aki akar dolgozni, az fog is" hülyeség...

Szerencse is kell hozzá, hogy egy munkára x emberből kiválasszanak...

Hogy egyáltalán elolvassák az önéletrajzot, ahhoz is.

15 éve még talán lett volna realitás a válaszodban.

Most qrvára nem állja meg a helyét, nincs igazad.

A szememnek hiszek, annak, amit látok, tapasztalok, nem a messziről jött embernek, aki azt mond, amit akar, mindezt egy anonim oldalon.

Pláne, amennyit romlott az elmúlt években az életszínvonal.

Pl 3 éve megvehettünk, amit akartunk, nem kellett számolni a pénzt.

Most kb kifizetjük a számlákat, eszünk, amire marad, és ennyi.

Tanulatlanabbak lettünk? Csökkent az iskolánk? Lustábbak lettünk?

Na hagyjuk...

2013. jan. 1. 13:37
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Megveszem, sőt tovább megyek húsnak alig eszünk mást, mint csirkemell-filét.

Bár én itthonról dolgozok, és én döntöm el mikor mennyit, szóval ráérek egyik boltban ezt, másikban azt venni, hol itt akciós ez, hol ott az, nem csak keresztül tolom a tescon a kosarat havonta kétszer (amúgy a tesco egy-két dologtól eltekintve drága)

Az "olcsóbb" húsok sem annyival olcsóbbak, mikor előkészítésnél a negyede megy pocsékba, mert tiszta zsír, ín..

Halkonzerv 300 felett? Jézus, hol vásárolsz te?

Túróból, sajtból nem kell egyszerre sokat enni. Csirkemellfiléből sem kell megenni az egész kilót vacsorára..

2013. jan. 1. 14:48
 25/32 anonim ***** válasza:

Csirkemellfilé helyett én csirkeaprólékot szoktam venni. Farhát, nyak. Tökéletesen megfelel a célnak ez is, a kis hájakat meg nyersen szépen le lehet pucolni róla.

Sovány túróból én Milkland sovány krémtúrót szoktam venni, ebből fél kiló 390 Ft a Sparban. Sokszor veszek aznap/másnap lejáró féláras túrót.

Reggelire zabkását eszem (fél kiló sparos 210ft, hozzá spar 1,5%-os tej 180ft).

Salátából kínai kelt szoktam most venni, kilója 200 ft a Sparban, egy nagyobb fejjel napokig elvagyok (+salátába megy még 200 forintos répa, 180 ft-os hagyma, 140ft-os spar csemege ubi).

2013. jan. 1. 21:32
 26/32 anonim ***** válasza:
52%
Tudod mit? Igazad van ! A túró ami kerül az asztalra. Vidéken élek, 4 tagú a családunk. Sertéshús van az asztalon, felvágott is nagyon ritkán. Drága sajtra nincs rávaló, a krémsajtok meg nem sajtok. Zsírosan főz anyukám így én gyümölccsel, zöldséggel táplálkozom. Nem fektetek akkora hangsúlyt a rendszeres kajálásra. Ahhoz pontos étrend kellene sok fehérhús stb.. A túrónak előnye van, mivel abból viszem be általában a fehérjét.
2013. jan. 1. 22:39
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, te mit eszel? Ha neked csak kenyérre meg csapvízre futja (remélem érthető, hogy ez csak utalás)akkor arra futja, és ezért nem másokat kell okolni. Akkor te azt eszel. Nekem van pénzem rá, hogy csirkemellfilét egyek napi 3× zöldségkörettel. Pár száz forintból megvan naponta. Sajnálom, de nagyon csóró lehetsz az átlaghoz képest...
2013. jan. 1. 22:49
 28/32 anonim ***** válasza:
Én inkább keveset eszem mindenből. Próbáltam ezt a verziót hogy csak csirkemell , sovány túró, sajt hogy ilyeneket eszem és 3 nap után a hányinger kerülgetett. Szóval én kevesebbet de mindenből.
2013. jan. 2. 09:12
 29/32 anonim ***** válasza:
a 22.-vagyok annyi lemaradt hogy pályakezdő voltam semmi tapasztalat csak a papírok és persze a próbamunka vagy mi, a 23.-nak mondanám nem tudom mit csinál de külföldön is lehet dolgozni, én itthon maradok mert meg fogom keresni ugyanazt mint külföldön
2013. jan. 2. 10:44
 30/32 anonim válasza:

Igen megveszem a sajtot,csibemellet,és a túrót.Nem vagyok gazdag,szerintem ez egy normális szint.

Sokan 10-20 ezer forintokat költenek cigire,és más egészségtelen dolgokra,az én szememben azok az emberek gazdagok,hogy megengedhetik maguknak,azt a 'luxust'.

2013. jan. 10. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!