Itt mindenki ilyen rohadt gazdag? Ti tényleg megveszitek a csirkemellfilét, meg a sovány túrót, sajtot?
Tudom, hogy van light, de már egy éve nem ettem sajtot!
Baromi drága!
A sovány túrónál 500 forint fél kiló. A csirkemell, sovány húsok is drágák. (talán a nyak, comb ami még elmegy...)
Halkonzervek pedig vagy saját, vagy növényi lében vannak csak, 300 felett -.-
"Itt mindenki ilyen rohadt gazdag? Ti tényleg megveszitek a csirkemellfilét, meg a sovány túrót, sajtot?"
Hát nem, nem veszem meg. Akkor az egész havi fizetésem csak kajára mehetne el. Nem vagyok sem Beyonce, sem Jennifer Lopez hogy bármit megengedhessek magamnak. Azzal élek amit megengedhetek.
Bp-en lakom, utolsó, és nem találok munkát, mert pályakezdő vagyok, tapasztalatom nincs.
Tanultam.
Lehet, hogy nem jó helyen, vagy nem eleget.
De semmi nincs borítékolva.
Nyilván senki nem jókedvében nyomorog, úgyhogy az "aki akar dolgozni, az fog is" hülyeség...
Szerencse is kell hozzá, hogy egy munkára x emberből kiválasszanak...
Hogy egyáltalán elolvassák az önéletrajzot, ahhoz is.
15 éve még talán lett volna realitás a válaszodban.
Most qrvára nem állja meg a helyét, nincs igazad.
A szememnek hiszek, annak, amit látok, tapasztalok, nem a messziről jött embernek, aki azt mond, amit akar, mindezt egy anonim oldalon.
Pláne, amennyit romlott az elmúlt években az életszínvonal.
Pl 3 éve megvehettünk, amit akartunk, nem kellett számolni a pénzt.
Most kb kifizetjük a számlákat, eszünk, amire marad, és ennyi.
Tanulatlanabbak lettünk? Csökkent az iskolánk? Lustábbak lettünk?
Na hagyjuk...
Megveszem, sőt tovább megyek húsnak alig eszünk mást, mint csirkemell-filét.
Bár én itthonról dolgozok, és én döntöm el mikor mennyit, szóval ráérek egyik boltban ezt, másikban azt venni, hol itt akciós ez, hol ott az, nem csak keresztül tolom a tescon a kosarat havonta kétszer (amúgy a tesco egy-két dologtól eltekintve drága)
Az "olcsóbb" húsok sem annyival olcsóbbak, mikor előkészítésnél a negyede megy pocsékba, mert tiszta zsír, ín..
Halkonzerv 300 felett? Jézus, hol vásárolsz te?
Túróból, sajtból nem kell egyszerre sokat enni. Csirkemellfiléből sem kell megenni az egész kilót vacsorára..
Csirkemellfilé helyett én csirkeaprólékot szoktam venni. Farhát, nyak. Tökéletesen megfelel a célnak ez is, a kis hájakat meg nyersen szépen le lehet pucolni róla.
Sovány túróból én Milkland sovány krémtúrót szoktam venni, ebből fél kiló 390 Ft a Sparban. Sokszor veszek aznap/másnap lejáró féláras túrót.
Reggelire zabkását eszem (fél kiló sparos 210ft, hozzá spar 1,5%-os tej 180ft).
Salátából kínai kelt szoktam most venni, kilója 200 ft a Sparban, egy nagyobb fejjel napokig elvagyok (+salátába megy még 200 forintos répa, 180 ft-os hagyma, 140ft-os spar csemege ubi).
Igen megveszem a sajtot,csibemellet,és a túrót.Nem vagyok gazdag,szerintem ez egy normális szint.
Sokan 10-20 ezer forintokat költenek cigire,és más egészségtelen dolgokra,az én szememben azok az emberek gazdagok,hogy megengedhetik maguknak,azt a 'luxust'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!