Jól gondolom, hogy a zsírban gazdag ételekben van a legtöbb szénhidrát?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a zsír az szénhidrát, de minden szénhidrát (pl. kenyérféleségek) is zsír? Ha egy szer a zsírt köti meg, de az én hibám inkább a sok szénhidrát (leginkább kenyérféle), nem a zsíros szalonnák, akkor még hasznos lehet ennek a szernek a szedése?2011. jan. 12. 15:33
1/2 anonim válasza:
Rosszul tudod. A zsír az zsír, a szénhidrát meg szénhidrát. Keress rá a neten, mi micsoda.
Csodaszerek pedig nincsenek, ha lennének, nem lennének kövér emberek.
2/2 sheriffkoma válasza:
Zsírból nem tudsz olyan sokat megenni, hogy ártson, de lisztből és cukorból igen. Nem attól lesz valaki kövér, hogy sokat eszik, hanem az a szervezet saját döntése, mennyit tesz be "tartaléknak" zsírként. Van egy gén, ami átkapcsolja tartalékolásra az anyagcserét, hogy ez hogyan működik, azt nem tudom pontosan. De ami biztos, hogy emiatt hízik gyorsan vissza - akár még kövérebbre - az, aki fogyózik. Ezt ki lehet kapcsolni hosszú és állhatatos megfelelő diétával, vagy édesgyökér kivonattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!