Itt mindenki ilyen rohadt gazdag? Ti tényleg megveszitek a csirkemellfilét, meg a sovány túrót, sajtot?
Tudom, hogy van light, de már egy éve nem ettem sajtot!
Baromi drága!
A sovány túrónál 500 forint fél kiló. A csirkemell, sovány húsok is drágák. (talán a nyak, comb ami még elmegy...)
Halkonzervek pedig vagy saját, vagy növényi lében vannak csak, 300 felett -.-
Szegeden egy ápolónőnek felmondtak, más félszobás lakásban lakik és hitel van rajta,úgy takarékoskodik, hogy kenyeret vízzel eszik naponta, ez is egy megoldás.
Karácsonykor még ennyi szegény ember nem volt 1989-óta,embertelen ez a rendszer, a korrupció ellen senki nem mer tüntetni!
A csirkemellfilét megveszem, de nem csak azt. Meg is pusztulnék, ha csak azt kéne enni :)
Például én rengeteg halat szoktam enni, ezres alatt van kilója és egyébként is egészséges, csak nem divatos. Túróból nem soványat, de csak ritkán. Sajtot szintén csak ritkán eszem, akkor viszont csakis camembert-t, mert azt szeretem.
Egyébként nyilván van, aki ezeket eszi, de mindenki a saját pénztárcájához mérten tud vásárolni :)
Azt eszem, ami olcsó.
Nem kell csirkemell filét enni, ha nincs pénz, én is veszek minden más alkatrészét a csirkének, desznónak, zöldségeket is eszem, túró heti 1, sajt se sok fogy, de van bőven olcsó is.
Na, lényeg a lényeg, így is bőven 13 kilót lefogytam, a csipszeket, csokikat nem kell megvenni, meg a tésztát, burgonyát és kész. Nem olyan drága így.
(munkanélküli is vagyok, igen, otthon élősködöm így...)
A többi sz.ar még drágább, mint pl.: Fornetti, chips, keksz, ropi, üdítő, csoki.
És jól se laksz tőlük, csak még éhesebb vagy.
Ha jól beosztod, akkor minden nap ehetsz húst.
Én, amióta nem eszem nasikat, egy vagyont spórolok.
Jó, mondjuk akinek nincs pénze, az tipikusan nem a fornettitől hízott meg, hanem mert krumplit evett tésztával. Mert azt tudta kifizetni.
Aki így áll anyagilag, annak valójában hatalmas pluszkiadás a most divatos fogyókúra.
Tudom, mert tapasztaltam. Nem volt pénzem, ezért híztam meg. Havi 15-20 ezer Ft-ból főztem két főre, elég gyakran volt az ebéd tejfölös tészta, merthogy abból 50 Ft egy adag... a grillezett csirke zöldségekkel meg 300-400 Ft, sokszor anyni.
Most jobban állok anyagilag, simán elvisz havi 40-et csak a kaja. Csirkével, sajttal, jó minőségű alapanyagokkal. Erre egy minimálbéresnek azért általában nem telik.
Mondjuk ez igaz 8-as.
De ugye, hogy havi 40-ből ki lehet hozni a kaját?
A párom szerint nem, bár neki az Isten pénze se lenne elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!