Torna dvd-kkel lehet álomalakot elérni?
hát hogy őszinte legyek a szüleim folyton mondják hogy dagadt vagyok fogyjak le... 170-60 kg. :S
emiatt már nagyon kényelmetlenül érzem magam,ugyhogy elhatároztam... amugy nekemis nagyonnagy a fenekem meg a combom :s reméélem ha rágyúrok valahogyan csak látszik majd. :)
Én szerintem állj ki magadért a szülők ellen, mert 170-60 egyáltalán nem hangzik rosszul. Figyelj oda, hogy mit eszel és kezdj el sportolni, de szerintem ha a szüleid így nem látnak tökéletesnek, akkor ott nem veled van a baj. :(
Hidd el, tudom miről beszélek, belém is belém neveltek ezt azt és nagyon megdöbbentő volt szembesülni vele, hogy ez nem is úgy van. Azóta rájuk piritok (normál hangon), hogy ezt hagyják abba és szépen lassan a családom gondolkodása is megváltozott. És én is jobban érzem magam.
Még biztos nagyon fiatal vagy, de beszélj másokkal is, lehetőleg olyanokkal, akik szeretnek és olyannak látnak amilyen vagy, tanuld meg elfogadni magad és utána újult erővel szépen hívd fel anyudék figyelmét arra, hogy ez ahogy vagy egyáltalán nem kövér... vagy ha már mindenáron annak akarnak látni, akkor ők segítsenek változtatni ezen. Állítsatok ossze egészségesebb étrendet sé együtt menjetek mozogni, hétvégenként kirándulni, sétálni.
Szóval hajrá! És ne hagyd magad!
170 cm-hez a 60 kg egyáltalán nem sok, sőt.
jesszus, milyen családod van.:S
anorexiást akarnak nevelni belőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!