Mindenkinek amikor leül, a hasa "redős-hurkás"lesz? Hogy lehet lapos hasat elérni? Adatok lent!
180 cm vagyok, lány és 20 éves.
Olyan 65 kg. Az összes ismerősöm olyan 45-50 kg, van aki még 40-et sem éri el. Igaz, alacsonyabbak is, mint én, de én mégis lapos hasat szeretnék.
tudod mi nem könnyű? 2 ember ellen bunyózni teljes erőből, akik évek óta ismerik a fogásaidat.. majd meg haltam, de úgy tűnik nem tört a bordám.
viszont, zsírt leadni? pöhhh, csak megfelelő étrend és kis edzés, semmi. ha vékony vagy és zsíros, akkor csak sz.arul ettél eddig, vagy nem mozogtál.. ezt kéne másképp.
Rakj be egy kis Kalmah-ot vagy CoB-t és amíg le nem jár az album, emelgesd a lábad hasizomból, egyszer se engedd a földre. Úgy lekopik a zsír napokon belül, hogy csak na.
Oké, kezdd vmi könnyítettel:)de ami leszedi a zsírt a hasadról az nem a felülés, hanem a futás és a lábemelgetés.
Okés, köszönöm!
Genetikailag ilyen vagyok.
Egész nyáron 6 kor keltem, 7km-t bicikliztem délután 2 ig istállómunkát csináltam(igen, sz@rt is pucoltam :)), haza 7 km (dombnak fel-le), ettem, ebéd után újra vissza 7km, trágya leszedés, lópucolás, nyergelés, lovaglás, trágyaleszedés, etetés, haza 7 km.
Mozogtam én rendesen, még sincs izom a karomon. :)
Fene se érti ezt.
10.12 helyi zsírégetés nincs (max. a konyhán, ha elfeledkeznek a főzésről..)
Kérdező, az, hogy Te nem fogtál még neki izmot építeni, csak mozogtál, nem jelenti azt, hogy a tested (ami egy emberi test) képtelen erre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!