Mindenkinek amikor leül, a hasa "redős-hurkás"lesz? Hogy lehet lapos hasat elérni? Adatok lent!
180 cm vagyok, lány és 20 éves.
Olyan 65 kg. Az összes ismerősöm olyan 45-50 kg, van aki még 40-et sem éri el. Igaz, alacsonyabbak is, mint én, de én mégis lapos hasat szeretnék.
aljas. sokkal egyszerűbb ha lehülyebunkóznak, mert ők alapból nem érdemlik meg a törődést..
mellesleg milyen kár, hogy nem tanítanak ilyeneket az elemi iskolában :/
mindjárt összegyűjtök pár alapvető dolgot, azért könyvet nem írok, de a sok fals információ közül egy iránymutatást úgy vélem több mint megérdemeltek.
és szívesen.
itt ír egy csomót edzésről. Nektek az alapok miatt érdekes. egyáltalán, hogy megy egy étkezés, edzés. tehát senki ne reagáljon úgy, hogy ő nem akar izmos állat lenni.
ami nincs benne talán, viszont fontos lehet (néhány dolog, ami érdekelhet Téged/többi fórumozót)
- bármit eszel, nagyjából az besorolható egészséges (számodra előnyös) vagy kevésbé egészséges (egyszerűen fölösleges, vagy előnytele) csoportba. nyilván skatulyázni kell..
- még nem is foglalkozol avval, hogy mennyit eszel, de az legyen az első, hogy nem egészséges ételeket vagy "szemeteket" elhagyod. ugyanis a testnek ha felteszem nincs háború, éhezés, akkor NEM ilyen dolgokra van szüksége, sőt negatív hatással bírnak: finomított cukros "dolgok" (cukorka, üdítő, sütemény..) fehérlisztes holmik - sokkal előnyösebb a teljes kiőrlésű liszt élettanilag.
- minél jobban ellátod tápanyagokkal a tested, fogyni is annál könnyebb lesz. van élettani háttere, hosszú. szemét kajákban kevés a tápanyag, esetleg több vegyszer vagy méreganyag is lehet bennük, sok oka van annak, hogy miért nem kéne ilyeneket enni. pl. az, hogy ma egy kisgyerek tiszta zsíros, pedig nem is akar az lenni, részben az élelmiszeripar hibája, mert rengeteg zsíros, fölöslegesen adalékanyag terhelt töltelék "kajákat" dob piacra. amit meg is (v)eszünk. nem biztos hogy ezekre tényleg szükségünk van!
- van az evésnek-hízásnak lelki vonatkozása. erről annyit, hogy nehéz úgy elhagyni egy pótcselekvést, ha közben ugyan úgy stresszelsz a munkahelyeden, vagy nyom valami érzelmi dolog amit nem jól kezelsz. tudni kell fejben is rendet tartani.
ha nagyon kihagytam valamit, vagy össze-vissza írtam, szóljatok.
na kérlek :) ez már válasz volt, ezer köszönet érte
ui.: stílustól függetlenül tetszenek a hozzászólásaid, de kérlek néha gondold végig, hogy kinek hogyan reagálsz, mert az emberek többsége azért írja ki itt a kérdéseit, mert nem tudja rá a választ. Ha tudná, nem kérdezné. Így tessék válaszolgatni :) (ezt az előző oldali "szemetet eszel" vagy valami hasonló reakciódra értem)
visszanézzünk mit írtam pontosan?
elvileg kellett hogy válaszoljak érdemben a kérdésre. most kíváncsi lettem kicsit..
hmm nem is tudom.. szerintem nem írtam hülyeséget előző oldalt sem, csak nem magyarázatot írtam, hanem problémamegoldást.
hogy értem ezt? analóg példa, egyszerűsítve: "miért vagyok kövér?" - válaszom lenne: 1. sokat eszel; 2. lehet eü. probléma; 3. lehet rossz minőségű élelmiszereket fogyasztasz.
ez nem tartalmaz magyarázatot, inkább a felmerült probléma okainak címszavai. tehát ha ezeknek utána járnak, akkor meg lehet oldani a problémát. a magyarázó, kifejtőbb válasz lexikális tudás megosztása, igazából ezeket el lehet olvasni neten is akár, csak problémás jó forrást találni. ezért is írom le néha, ha van időm/ilyen korrektül kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!