Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet fogyiblog...

Szerintetek jó ötlet fogyiblogot vezetni?

Figyelt kérdés

Sok mindennel próbálkoztam már, de soha semmihez nincs elég kitartásom. Most viszont elkezdtem egy fogyiblogot vezetni a neten, és így, hogy "be kell számolnom" minden nap, hogy mit ettem, egész jól megy. Legalábbis jobban, mint eddig talán bármi.

Szerintetek jó ötlet? Volt olyan, aki ezzel tudott lefogyni? Vannak tapasztalatok?

Ha valakit érdekel, írjon privátot, és szívesen megadom a blog címét. Jól jönne pár olvasó, akik alkalomadtán biztatnának :) Nagyon örülnék a visszajelzéseknek.

Köszi!

2012. dec. 20. 09:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia! szerintem is jó ötlet, mert kontrollt ad, hogy mások előtt, idegenek előtt nem akarsz "szégyenben maradni". Megkaphatom én is a címet? Sok sikert kívánok!
2012. dec. 20. 20:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Elküldtem :) Köszi!
2012. dec. 21. 08:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Elküldenéd nekem is a blogod címét?Szeretnélek olvasni, mert hasonló cipőben járhatunk...26 éves vagyok és édességfüggő...

2012. dec. 22. 07:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Elküldtem neked is, 12-es :) Köszi!
2012. dec. 24. 00:33
 15/18 anonim ***** válasza:
szia! engem is érdekelne :)
2012. dec. 26. 16:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Elküldtem neked is :) Köszi!
2012. dec. 27. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Ó, engem is érdekelne. 4-es válaszoló voltam. :)
2012. dec. 27. 17:39
 18/18 A kérdező kommentje:

Neked is elküldöm, kedves négyes :)

Igaz, nálam képek nincsenek, és nem is méregetem magam (csak felhergelném magam, az tuti), de elég alaposan számon tartom a dolgokat :)

2012. dec. 28. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!