Szerintetek jó ötlet fogyiblogot vezetni?
Sok mindennel próbálkoztam már, de soha semmihez nincs elég kitartásom. Most viszont elkezdtem egy fogyiblogot vezetni a neten, és így, hogy "be kell számolnom" minden nap, hogy mit ettem, egész jól megy. Legalábbis jobban, mint eddig talán bármi.
Szerintetek jó ötlet? Volt olyan, aki ezzel tudott lefogyni? Vannak tapasztalatok?
Ha valakit érdekel, írjon privátot, és szívesen megadom a blog címét. Jól jönne pár olvasó, akik alkalomadtán biztatnának :) Nagyon örülnék a visszajelzéseknek.
Köszi!
Jó ötlet.
Több ilyen blogot is látogattam a saját fogyásom alatt. Segítettek nekem is.
Azok a legjobbak, ahol rendesen dokumentált a fogyás.
Centikkel, kilókkal, egészalakos fényképekkel (fej nélkül azért az anonimitás kedvéért), pontos étrenddel.
Én lusta vagyok ilyenekhez, még az álomnaplóm se vagyok képes vezetni, pedig imádom az álmaim. :D
Ezért benn vagyok klubokban, pl. Facebookon és ott szoktunk beszélgetni, képeket felrakni, ki hol tart. :)
Ötletnek végül is jó, ua majdnem, mint amit én művelek, elszámolok mások felé is. :)
De cukik vagytok! :D Nagyon köszi a kommenteket, tök jó, hogy ilyen pozitívak vagytok. Engem is ösztönöz.
Ide azért nem szeretném kiírni a blog címét, mert azt azért nem szeretném, ha túl sokan látogatnák. Elég csak pár ember, aki követi, és ha rossz passzban vagyok és feladni akarnám (most épp egy ilyen mélyponton vagyok túl - remélem már vége van), akkor biztatna. Vagy ilyesmi :). Az egyik kedves válaszoló kérte a blog címét, elküldöm neki :). És ha még érdekelne valakiket, légyszi, jelezzétek, elküldöm nektek priviben a címét :)
Amúgy egy édességimádó 27 éves nő küzdelmeiről szól... napi 1-2 bejegyzéssel.
Köszi! :)
Köszönöm, köszönöm, nagyon rendik vagytok :)
Elvileg elküldtem mindenkinek, aki kérte. Ha valakinek nem ment át, légyszi jelezze, és elküldöm még egyszer.
Kommentet meg írjatok nyugodt szívvel, szerintem nem kell bejelentkezni hozzá, nem kell blogol-os regisztráció.
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!