Mi az ideális fogyás? Én eddig úgy tudtam 1kg/hét teljesen jó, ennél több ne legyen, de ez belefér. Belefér?
Június 1 óta fogytam 12 kilót és elmaradt a menstruációm úgyhogy utána olvastam és úgy látom össze vissza írnak mindent mindenhol.1kg/hó, vagy 2kg/hét.
A sztori amúgy, hogy áttértem az egészséges életmódra. Az étkezésből elhagytam a szemetet (üres kalóriákat, csokit, cukrot, chipset, cukros üdítőket) inkább sokszor eszem kevesebb, mint egyszerre sokat. Soha nem éhezem, ha éhes vagyok eszem gyümölcsöt, szárított gyümölcsöt, répát valamit naisnak és rendesesn eszem húst, halat, egyéb fehérjét, azért szénhidrátot is (bár minimálisan) és viszek be zsírt is (bár inkább odafigyelek, hgoy telítetlen legyen). Egyszóval nem kínzom magam.
Járok edzeni is, de az sem drasztikus. Heti 3-4szer járok le az edzőterembe és vagy úszok vagy valami kardió gépen taposok. De semmi drasztikus. Nem hajtom túl magam, az adagokat is fokozatosan emeltem fel, ahogy bírta a szervezetem. Nem fulladok ki és 1 óránál tovább nem szoktam lent lenni, mert nem tehetem. Ha karidó edzés van, akkor súlyzózom is, hogy formálódjak is... már amennyire lehet.
Ez brutálisan hangzik? Felboríthatja a hormonok működésést, meg a peteérést és egyebeket?
Tulképp az alapprobléma, hgoy habár nagyon jól érzem magam, mert egyrészt tetszik, hogy beleférek rég nem hordott ruhákban, másrészt a rendszeres mozgástól tényleg írtó sok lett az energiám és majs szétcsattanok a menzim ebben a hónapban elmaradt. :-/ Habár nem vok már mai csirke még mindig nem szokott rendszeresen megjönni, és ki is szokott maradni, de ilyen már régen volt és az idén egész rendszeres is. Úgyhogy alapvetően itt merült fel bennem a kérdés, hogy akkor most hogy is van ez?
Bár én sem érzem drasztikusnak, amit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!