Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan edzésterv, ami...

Van olyan edzésterv, ami kifejezetten zsírt "bont" és nem izmosít?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

Futás mindenekelőtt! Gyönyörűen leviszi a zsírt, mindenhonnan.

A biciklivel nem árt vigyázni, többször is hallottam, hogy izmosított. Hasznos lehet még az ellipszis tréner.

Lépcsőzést nem próbáltam, de az nem annyira hatékony mint az ellipszis vagy a futás. Súlyzózás egyértelműen izmosításhoz kell, azt hanyagold.

Amúgy bármilyen sport jó, ahol sokat futkározol: foci, kosár, tenisz, stb. Az úszást is érdemes lehet megpróbálni.

2012. dec. 15. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Bármilyen kardio edzés. Az első válaszoló tökéletesen jól írta. A futással vigyázni kell, ha nagyon sok a felesleg nem ajánlott, mert nem jó az ízületeknek, de ha már ment le valamennyi akkor el lehet kezdeni futni.
2012. dec. 15. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Az étrenden dől el. Ha nincs megfelelő étrended, akkor se fogyni, se izmosodni nem fogsz tudni. Izmosodáshoz több kalóriát kell bevinned, mint amennyit elhasználsz(hogy legyen miből felépülnie az izomnak), fogyáshoz pedig kalóriadeficitben. Zsírégetésre az ideális az aerob mozgásforma. A pulzusodnak 100-120 körül kell lennie, és legalább fél óráiig tartson az edzés. Például kocogás, biciklizés, gyors séta, ugrókötél, lépcsőzés. És nyugi, attól, hogy megemelsz egy súlyzót, nem leszel Scwarzenegger. Én örülnék a legjobban, ha ennyitől izmosodnék. :) Nyugodtan végezz súlyzós edzést is.

És az étrend: Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: Zab, rizs, zöldség, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Vacsorára csak fehérjét egyél. Igyál 2-3 liter vizet.

2012. dec. 15. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Elírtam Arnold nevét. :/ *Schwarzenegger
2012. dec. 15. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

az első kettő nem normális.

ha kalória deficitben van a szervezeted,akkor ha 100 kilókat emelsz,akkor sem fogsz izmosodni,mert nincs meg az tápanyag bevitel,amiből tudnál épülni.

csak zsírt meg a krematórium éget.

a zsírsejtek száma meg állandó,ezért nem lehet bontani.

a térfogatukat lehet csökkenteni.

az edzéssel kalóriát égetünk nem csak zsírt.

a legtöbb kalóriát a küzdősport edzés és a kettlebell edzés égeti,ha van hozzá állóképességed,hogy végigcsináld az edzést egyáltalán.

2012. dec. 16. 00:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Intervallum edzést senki sem említi?
2012. dec. 16. 09:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Szuper otthoni interval tornavideók vannak fönn youtube-on, szerintem nézz körül, lehet, hogy megtetszene ez a fajta edzés.

2012. dec. 16. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!