Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon leakarok fogyni de nem...

Nagyon leakarok fogyni de nem tudok mit tegyek mert jó kövér vagyok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Egyél kevesebbet és mozogj többet, ez a tuti módszer. Hogy pontosan mennyit, az attól függ, hogy most mennyit eszel és mozogsz. Azokhoz képest kell csökkenteni, illetve növelni a mennyiséget.
2012. dec. 10. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Gondolom nyilvánvaló a megoldás..

Édességeket szoktál enni?

2012. dec. 10. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi az a nagyon kövér?

50 kg vasággyal vagy tényleg van rajtad legalább 20-50 kg felesleg?

2012. dec. 11. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Éhes vagy? Igyál vizet mert azt jelenti hogy szomjas vagy. mindig amikor éhes vagy, igyál meg fél liter vizet, máris sokkal kevésbbé leszel éhes. Kerüld el a búzát és a cukrot is. TELJESEN
2012. dec. 11. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Rohadt egyszerű: Zabálj kevesebbet, mozogj többet.
2012. dec. 11. 12:02
 6/7 A kérdező kommentje:
szoktam édességet enni és sok vagyok kb.69kg 13 évesen
2012. dec. 11. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom nyilvánvaló neked is, hogy mit kell csinálni (nem értem miért kérded. tehát ha NEM eszel édességet, és nem fogysz, akkor kiírod a kérdést ez érthető. de hogy eszel édességet és van rajtad felesleg, az úgy nem annyira meglepő)

Zöldségeket és húsokat egyél. Egy darabig az ilyen kenyeres, tejes, tésztás, egyéb akármilyen dolgokat hagyd meg másoknak. Te szépen ropogtass el mindenféle zöldséget, párold meg, egyél hozzá akármilyen húst, szalonnát, májat vagy amit éppen szeretsz, és teljen el így pár hónap. Utána már nem fogod kívánni azokat a szemét kajákat amikkel ilyen helyzetbe hoztad a testedet.

Gyümölcs, olajos mag is mehet, de ezek csak mintegy kiegészítők.

2012. dec. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!