Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózzak is, vagy csak mozogjak?

Fogyózzak is, vagy csak mozogjak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 160 cm magas, 43 kg. Azért van így, mert életemben sosem sportoltam, és nincs rajtam semmi izom. Viszont van pocakom, nem lógós, hanem olyan sörhas szerű, és szeretnék tőle megszabadulni. Elég lenne, ha csak mozognék, sportolnék, vagy fogyózzak is? A súlyomból nem szeretnék veszíteni.
2009. aug. 20. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:

hmm. semmiképp se fogyózz! A kilód alapján túl sovány vagy, viszont ha elkezdesz edzeni, hamar magadra szedhetsz némi izmot. Kezdd személyi edzővel egy konditeremben, én ezt ajánlom, nekem még a mellemet is "megnövesztette" a súlyzós edzés:#:D

komolyan mondom. Szép alakod lesz meglátod.

sok sikert!

2009. aug. 20. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
semmiképpen sem fogyózni kell, maximum diétázni. De először kezdj el sporotlni és tisztán kajálni.
2009. aug. 20. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon vékony vagy, fogyókúrát azonnal felejtsd el! Inkább izmosodj!
2009. aug. 20. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!