Hogyan fogyózzak koleszon? HELP!
Szeptembertől koleszon vagyok, a nyáron fogyóztam és most észrevettem, hogy visszaszedtem pár kilót.
Reggelit és vacsorát is koleszon eszek, ebédet pedig suliban. Gondolkoztam azon, hogy nem fogok már járni ebédre és vacsorára, mert reggelire mindig fehér kenyér van vacsorára meg tészta vagy krumpli. És ugye ezek a legrosszabbak.
Ami még megnehezíti a dolgomat, hogy egyelőre még nincs hűtőnk se, úgyhogy nem vásárolhatok be magamnak, mert megromlik, meg ugye a csirkehús és a hal is ki van zárva, mert itt nem tudok sütni-főzni.
Mit tanácsoltok? Ebédre muszáj járnom suliba, mert azért igénylem a főtt ételt.

háborús körülmények közt esszük ami van, kitartunk aztán.. majd én gondoskodom a megfelelő állam létrehozásáról, de türelemmel kell lenni.
addig edzés, meg kontrollált mennyiséget fogyassz, és ne mérhetetlenül sokat. minősége adott, mennyiséget Te szabályozod.

Semmi gond nincs a kolis menüvel, egyszerűen hagyd meg a felét mindennek, voilá, fogyókúra. Reggelente meg menj el futni.
A kajára még opció, és gazdaságosabb is, ha nagyétkű ismerőssel, szobatárssal jársz enni, és ő megeszi a te kajád felét.

OMG és nem is lett túlzás a "háborús körülmény" amit írtam. hot-dog, virsli? kevesebbet evés -> fogyókúra simán koplalássá válhat, ha nincs kontrollálva.
menzán még kajajeggyel sorban állás is lehet.. tényleg kitartást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!