Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyózzak? Szerintetek...

Hogyan fogyózzak? Szerintetek sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni,mert elég sokat híztam. :(

Ma reggelire két szelet rozsos píritós kenyeret ettem fokhagymával. Ebéd: egy kis borsóleves, lecsó, 4 kocka nápolyi. Később ettem egy kis sajtos krékert, egy meggyes joghurtot.

Szerintetek sokat ettem ma?

Eléggé elvagyok keseredve. :-( Magas a vérnyomásom, most hogy híztam. :-( Ezért ettem fokhagymát is.

Hogyan fogyózzak?

érdemes kipróbálni a 90 napos diétát? Az egyik ismerősöm 20kg-t fogyott 3 hónap alatt ezáltal.

Nagyon elegem lett most már az alakomból! :-( Elszántam magam ténylegesen a fogyókúrára. Ti hogy fogyóztok?

2010. aug. 17. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:

mi lenne, ha sportolnál és ennél rendesen? mondjuk húst és zöldséget ill. gyümölcsöt???

legalább vacsorára egyél valami salátát meg húst

2010. aug. 17. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Önmagában nem olyan de, de tök egészségtelen kajákat is eszel, amiknek magas a kalóriatartalmuk. Ne egyél nápolyit meg krékert stb. Ilyenekkel tuti nem fogsz fogyni. Helyette gyümölcsöt, zöldséget, túrót édesítővel gyümölcsökkel stb. Ezer lehetőség van. A 90 napos diéta szerintem baromság. Inkább állíts össze magadnak egy kiegyensúlyozott étrendet, ami tartalmaz szénhidrátot, fehérjét, zsírt, természetesen megfelelő arányokban.
2010. aug. 17. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
azt kihagytam, hogy nem olyan sok
2010. aug. 17. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Fussál sokat,vagy biciklizz,vagy ha sok a felesleged és a térdednek megterhelő akkor kezdd sétálással,a lényeg h mozogj,és am nem ettél sokat,csak rossz dolgokat eszel.Több zöldség gyümölcs,fehérje,,lehetőleg természetes(tojás hal csirke,zsírszegény tejtermékek) és kevesebb szénhídrát és zsír,persze ezeket se hagyd el,mert ezek is energia források,csak ne ilyeneket egyél h lecsó meg a társai,mert így hiába eszel keveset,nem fogsz fogyni,és csak mégjobban elkeseredsz
2010. aug. 17. 16:52
 5/5 anonim válasza:
a lecsóban kb. 100 kcal van attól nem fog elhízni..
2010. aug. 30. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!