Most fogyózzak tovább vagy mit kezdjek ezekkel a területekkel magamon? (képek)
160 cm vagyok és lefogytam 9 kilót, jelenleg 51 vagyok. Azonban a problémás területeken a párnák nagysága nem változott semmit. A képeken bejelöltem a problémás területeket.
Diétázom, mellette tornázok itthon és eljárok futni is ennek ellenére az eredmény változatlan.
Tudtok ezekre valami gyakorlatot ajánlani amivel eltüntethetném a hájacskáimat? :) Vagy videót linkelni?
Köszi előre is ha valaki válaszol.
Tegnapi kajám:
Reggeli 2 szelet tk. kenyér, 2 főtt tojás, 2 nagy paradicsom.
Tízórai szőlő
Ebéd egy tányér zöldségleves, tészta nélkül, főtt hússal.
Egy nagyobb szelet grillezett hal + párolt brokkoli+főtt répa.
Uzsonna 1 barack.
Vacsora 3 tojásfehérje sütve, 1 db paradicsom.
Heti 4x futok 4-5 kilométert, illetve a rubint réka "van 5 perced" mind a 3 részét (has, comb, fenék) megcsinálom 3x. Ennyi...
ne távokat fuss hanem időt. egy jó futótempó 10-15 km között van... napost napi 4-5 km az nem sok. növeld az időt és az intenzitást is ha tudod (gyorsabb futás...) az rr tornák meg nem sokat érnek sajnos, ő se attól olyan amilyen. saját súlyos edzésekkel sokkal tovább jutsz.
próbáld meg heti 4 futás 1 óra köré kitolva, tudom hogy megszakadós, de...
és mellé fekvők (4 kézállás, szűk normál széles extra széles) kitörés guggolás, ha van akkor egykezesekkel karra simán lehet edzeni, húzódszkodások, tolódzkodások...
kaja maradjon de az edzéssel kapcsolj bele és jólesz az. bár nekem gyanús hogy hol lesz ennek a vége 45 kilósan lesz valami alakod az azt jelenti hogy valahol valamit nagyon elrontottál mert nagyon leépítetted az izmaidat...
Köszönöm a válaszokat, ezeket megpróbálom.
Szerintem ott lett elrontva minden, hogy normális diétával és mozgással lefogytam 55 kilóra. Aztán nyár közepén bekerültem egy gyakorlati helyre, sokat idegeskedtem és a napom abból állt, hogy reggel és du 4-kor gyorsan bekaptam valamit... A gyakorlat végére már csak 51 kiló voltam. Valószínűleg itt csúszott el az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!