Ha valaki kb.20 kilót szeretne fogyni, arra mennyi az ideális idő? (70-ről 50 kilóra)
Gondolom 2,5 hónap erre nagyon kevés.
Szerintetek akkor ennyi idő alatt mennyit lehetne leadni "normálisan"?
20 hát kb. De nagyon alapos és kitartó diétával. Szóval étrend+mozgás.
De milyen magas vagy, hogy 50kg a cél? 60 bőven elég, de ez a te dolgod. Az enyém az az, hogy megfelelően csináld.
170 cm körül vagyok és köszi a gyors választ :)
Csak azt nem tudom,hogyha suliba járok mellette (tanulok),ez így mennyire veszélyes?
Dupla sry
Kedves előttem lévő: Miért ajánlod a koplalást ha kijelentheted tapasztalatból, hogy nem egészséges?? A koplalás a legbutább dolog amit lehet tenni. Amit leadsz annak kb a 2x fogod visszaszedni mert a szervezeted átállt arra, hogy mindent el kell raktároznia mert " némmá' kaja, ilyet se láttam 3 napja"
A szüleim féltenek,mert szalagavató és érettségi előtt állok,az az igazság,de azt mondják,hogy az én dolgom végülis,csak nehogy kórházban kössek ki a végén.
Meg lassan elkészül a szalagvatós ruhám,amit igazság szerint csak febr. közepén kéne felvennem,de ha leadom 20 kilót,bazz a varrónő nagyon fogna nekem örülni,hogy annyit be kellene rajta venni.Lehet nem is lehetne normálisan :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!