18 éves lánynak 167 cm mellé 70 kg mennyire sok? Fogyóznom kellenne? Ha igen, hogyan?
Szia!
Nem eszel sokat..? Sok csokit, vagy sok kenyeret, tejet?
Ehetsz sokat, csak az hús és zöldség legyen, ennyi a varázslat :)
Eddig úgy nem gondoltam rá,nem volt bajom vele...teltebb vagyok,de látszólag nem vagyok elhízva.
Ne haragudj meg,kedves utolsó,ezt nem neked szánom,tényleg,de nem csak a ropi lehet szép.
A rossz hír viszont az, hogy a "ropi" az egészséges.
Itt nyilván nem a kóros soványságra gondolunk, de hát az van a mostani mainstream táplálkozási irányzat egy elhízott (és az ehhez kapcsolódó betegségekkel küzdő) társadalmat eredményez. Innentől pedig ez már nem esztétikai kérdés, hanem egészségügyi :)
Hát azért a 177 centi 50 kiló már egyáltalán nem az egészséges kategória.
Kifutómodellnek elmegy, meg max. 16 éves kislánynak, de már neki is se épp ideális.
------
Kérdező!
A 70 kiló ehhez a magassághoz csak akkor nem probléma, ha a testzsírszázalékod alacsony, a tested pedig főleg izmosnak mondható (az izom nehezebb, mint a zsír),
DE
mint mondtad, keveset mozogsz, így nem valószínű, hogy nálad ez áll fent.
Átlagos testalkattal ehhez a magassághoz 60 kg körül ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!