Kenyér elhagyása könnyen ment? Kb 30kg kellenne lefogynom. Mit ehetnék reggelire és ebédre egy két tippet kérhetnék!
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 19:10
1/5 anonim válasza:
Ne hagyd el a kenyeret, mert hülyeség. Egyszerüen egyél kevesebbet, reggelire nyugodtan eheted, ebédre csak akkor ha nem fött ételt eszel, este meg egyél salátákat.
2/5 anonim válasza:
Szia! A lehető legjobb, hogy elhagytad a kenyeret.
Reggelire: zabpehely+fehérje, vagy rántotta+zöldség
Ebéd: vmilyen sült hús+zöldség
A lényeg, hogy kevesebb szénhidrátot fogyassz, gyorsan felszívódóakat(kenyér, cukor, rizs, tészta, üdítő stb.) meg semennyit.
Én is diétázom jelenleg. Reggelire: zabpehely+fehérje, napközben többször ettem csirkét zöldségekkel, este túrót fogok lenmagolajjal.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak ugy simán a turót?
2012. aug. 11. 20:57
4/5 anonim válasza:
reggeli zabpehely kefír, gyümölcs vagy zabpelyhes rántotta vagy zabpelyhes keksz túróval
ebéd főtt krumpli, rizs, köles, párolt lebcse, bab, saláták mellé hús, hal, tojás
túró önmagában nagyon finom, de fahéjjal joghurttal, kefírrel, sovány kakaóporral vagy gyümikkel is finom
5/5 anonim válasza:
en 40 ilot szeretnek leadni, abbol mar 21 le is ment, es en elhagytam a kenyeret es tarsait, viszont a pizzat megeszem barmior, tehat annyira szigoruan nem tartom magamat, h egész nap azon jarjon az agyam h mit ehetek meg mit nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!