Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül lefogynom?

Így sikerül lefogynom?

Figyelt kérdés

165 centi vagyok és 70 kiló oda figyelek hogy ne egyek olyan sokat, és hogy ne egyek édességet és emellett tornázom is:

ezt naponta 2×: [link]

ezt naponta 1×: [link]

csak hétvégén nem tornázom.

szerintetek így sikerülni fog a fogyás?

12L

2012. jún. 4. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Ha 12 évesen 70 kg vagy, orvoshoz kell fordulni.

A szüleid pedig (akik vásárolnak és főznek) kérjenek tanácsot dietetikustól, hogyan kell táplálni egy 12 évest mennyiségben és minőségben.

2012. jún. 4. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:

12 evesen egesz nap rohangaltam az udvaron, kergettem a kutyat es zsiros kenyeret ettem hagymaval, meg anyu sutijeibol mindig kb ket embernyi mennyiseget es megsem voltam 70 kilo. Persze adottsag kerdese is a dolog, de szerintem nalad valami nem stimmel.

Raadasul egy 12 eves ne a fogyokuraval foglalkozzon, hanem a barataival, allataival, sulival, feszbukkal akarmivel, de ne fogyokuraval, foleg ugy, hogy meg fejlodo korban vagy, ilyenkor szabad fogyozni.

Mindenkepp kerj segiteseget anyudtol, vagy az oszifotol, vagy egy idosebb felnott rokontol/barattol!

2012. jún. 5. 01:59
 3/4 anonim ***** válasza:
javitas: ilyenkor NEM szabad fogyozni.
2012. jún. 5. 02:00
 4/4 Smartguy86 ***** válasza:

ORVOS!

Amúgy meg sportolj! Tilos fogyókúrázni ennyi idősen! Tönkreteheted a testedet egy egész életre!

Beszéld meg szüleiddel és menjetek dokihoz!

2012. jún. 5. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!