Így sikerül lefogynom?
165 centi vagyok és 70 kiló oda figyelek hogy ne egyek olyan sokat, és hogy ne egyek édességet és emellett tornázom is:
ezt naponta 2×: [link]
ezt naponta 1×: [link]
csak hétvégén nem tornázom.
szerintetek így sikerülni fog a fogyás?
12L
Ha 12 évesen 70 kg vagy, orvoshoz kell fordulni.
A szüleid pedig (akik vásárolnak és főznek) kérjenek tanácsot dietetikustól, hogyan kell táplálni egy 12 évest mennyiségben és minőségben.
12 evesen egesz nap rohangaltam az udvaron, kergettem a kutyat es zsiros kenyeret ettem hagymaval, meg anyu sutijeibol mindig kb ket embernyi mennyiseget es megsem voltam 70 kilo. Persze adottsag kerdese is a dolog, de szerintem nalad valami nem stimmel.
Raadasul egy 12 eves ne a fogyokuraval foglalkozzon, hanem a barataival, allataival, sulival, feszbukkal akarmivel, de ne fogyokuraval, foleg ugy, hogy meg fejlodo korban vagy, ilyenkor szabad fogyozni.
Mindenkepp kerj segiteseget anyudtol, vagy az oszifotol, vagy egy idosebb felnott rokontol/barattol!
ORVOS!
Amúgy meg sportolj! Tilos fogyókúrázni ennyi idősen! Tönkreteheted a testedet egy egész életre!
Beszéld meg szüleiddel és menjetek dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!