A nyáron meghíztam egy kicsit, mit gondoltok fogyóznom kéne vagy belefér még ez a pocak? (képpel)
2012. okt. 4. 15:41
1/14 anonim válasza:
Te nem dagadt vagy hanem terhes, szólj a szüleidnek.
3/14 A kérdező kommentje:
tény hogy úgy néz ki, de nem, nem vagyok terhes....
2012. okt. 4. 15:50
4/14 eNerdzsy válasza:
És tavasztól őszig ugyanaz a póló és nadrág van rajtad!
PhotoShop KAMU! ;-)
5/14 agi91babe válasza:
Szerintem ez kamu...ezt tán csak te is észrevetted, hogy gond van. Meg elég furi hogy a képen olybá tűnik csak hasra híztál.Elég valószínűtlen.De ha így van, ez nagyon aránytalan és egészségtelen hirtelen ennyit hízni, szerintem mozogj többet. Sokkal többet.
Sok sikert! :)
6/14 anonim válasza:
Szerintem ez már nem pocak, hanem egy hordó. Bocsi, de ez már sok, nem valami szép látvány. Egy kicsit adjál le belőle.
7/14 anonim válasza:
érdekes modon elso es masodik kep kozt semmi mas nem valtozott csak a pocak?? jaj ilyen photoshoppot még az ovisok is tudnak, legalabb akkor a rucid színét valtoztasd meg es a hatteret, jaj de az mar nehéz lenne mi?? hat iggenn...:D
8/14 anonim válasza:
Én diétáznék a helyedben. De ha neked jó így akkor ne foglalkozz mással.
9/14 anonim válasza:
Ja, és minden pont ugyanaz (ruha, háttér, cuccok...)
Hugica, tudod kivel szórakozz...
1. Kép: Üresen, behúzva.
2. Kép: Bezabáltál, és kinyomod.
Mivel a 2 kép 1 napon készült...
10/14 anonim válasza:
szerintem is egy napon készült a kép. az egyiken üres a hasad, és kicsit behúzod, a másikon meg tele van. nem potoshop, az tuti, egyébként szerintem nincs vele baj. jobb káp lenne, ha felállva oldalról csinálnál képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!