18 éves lánynak 167 cm mellé 70 kg mennyire sok? Fogyóznom kellenne? Ha igen, hogyan?
Ne haragudj előző válaszoló, de nem csak butaság, hanem veszélyes is amit írsz.
Nem ismered a 90 napos diéta nevű agyrém káros hatásait, és 16 évesen, gyors anyagcserével a saját tapasztalatod fogyás, táplálkozás terén (hogy csokoládéval, kenyérrel, hagyományos házi főtt étellel) jól karban lehet tartani a testünket egyszerű tévedés. Fiatal vagy még, ideig-óráig működik ez. Akár még évtizedekig is. De nem mindenki olyan szerencsés mint te, és ki tudja? Ami azt illeti fiatalon is lehet cukorbeteg valaki.
hat ilyen erobol a 18 evesnek is gyors meg az anyagcsereje.. mind1 a lenyeg hogy ha fogyni szeretnel es nincs idod edzesre feherje feherje FEHERJE FEHERJE minimalis szenhidrat akkor hidd el fogyni fogsz es igen belefer egy kis csoki meg suti meg akarmi...gondolom de nem tudom mert mar tobb mint egy eve nem vettem magamhoz semmi ilyet es belem nem tud kenyszeriteni senki egy falat feher kenyeret sem...:D de a tk t is csak ha nagyon muszaj...
udv:ropi
Mit jelent az a rengeteg tanulás? Próbáld meg beosztani az időd. Én is 18 vagyok, érettségi előtt állok. 5kelek, mert ingázok be a városba és d.u. 4re érek haza minden nap. Egy nap csak belefér fél óra mozgás, ami nem csak a fogyáshoz kell,de az egészségnek is szüksége van rá. Nem tudom hány órád lehet egy héten, de nekem 35 van, és 7re is kell mennem, olykor 7-től 3ig suliban vagyok. Sok tanulás nem kifogás. Nekem is kell tanulnom, sokszor éjfél után is fent vagyok még. Próbálj mozgalmasabban élni, ne fogyókúrának nevezd azt periódust. Ne arra összpontosíts, hogy ennem kell, hanem arra, hogy mi a feladatot, így le tudod foglalni magad és ha tényleg nincs annyi időd, mint ahogy mondod, akkor még enni sincs időd. Nem azt írom, hogy enni nem kell, de ne arra összpontosíts, hanem az élet fontosabb dolgaira. Csak úgy mint extra* teszem hozza, hogy az ember képes pár napot kibírni kaja nélkül is. :) Vizet azt igyál, mert arra szükséged van, és az durvábban jelzi annak hiányát.
Én 162 cm vagyok és 57-58 kg. Naponta (annak függvényében, hogyan engedi az idő) 30 percet, egy órát insanityzek. Ezt nem mi kell eldöntsük végülis, hogy kell-e fogyj, hanem te. Mindenkinek más tetszik, így személyszerint én még akarok fogyni, mert van imitt-amott felesleg, de nem fektetek akkora hangsúlyt erre, végzem a fontosabb feladataim. Addig fogyj, ha fogyni akarsz, ameddig jól érzed magad a bőrödben.
Kajáról meg jön a sablonos egészséges táplálkozás. Nem kell tartosított, színezett, agyoncukrozott stb kajákat venni. Elsőként zöldség, gyümölcs.. a többi meg extra..
üdv.
Ha nincs rajtad számottevően sok izom, akkor ez alsó hangon is 13 kiló felesleg, ami, attól függetlenül, hogy arányosan oszlik el rajtad, elég sok felesleg és egészségtelen is.
Most lehet, hogy még viszonylag arányosan van eloszolva rajtad, de mégcsak 18 éves vagy, vagyis az igazi hízékonyság most fog elindulni. Az ülő életmód és az anyagcseréd fokozatos lassulása miatt ennél már csak kövérebb leszel. Már így is egészségtelen, ezután még csúnya is lesz és még egészségtelenebb.
Szóval attól függetlenül, hogy szerintem csak saját magad megnyugtatása miatt tetted fel a kérdést, hogy megnyugtassunk, hogy "nem sok egyáltalán", én azt mondanám, hogy az egészséged érdekében is és a további hízást elkerülendő is kezdj el egészségesen táplálkozni, majd ha lefogytál, próbáld is tartani a súlyodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!