Hány kilóra tippeltek? Fogyóznom kellene már? (képpel)
Figyelt kérdés
Nyár végi képek, mióta abbahagytam a táncot elkezdtem gömbölyödni.A képek óta még jött fel rám, mert ahogy elkezdődött a suli, csak eszek eszek eszek.
168 magas vagyok, hány kg-nak nézek ki?
2012. okt. 16. 19:34
1/29 A kérdező kommentje:
ja és 18 éves vagyok
2012. okt. 16. 19:34
4/29 anonim válasza:
Nem tudom a kilóidat megsaccolni, de én boldog lennék, ha ilyen alakom lenne kisebb cicikkel. Én csak 46 vagyok a 155 cm-hez.
24/N
5/29 anonim válasza:
Kb 70-72 kiló lehetsz szerintem
Nem "kell" fogyóznod, de 10 kilóval kevesebben szerintem csinosabb lennél.
6/29 anonim válasza:
Én 60-62-re tippelek, amúgy szerintem jól nézel ki így is, mert arányosan mentek fel a kilok.
7/29 anonim válasza:
60 biztosnem
70inkább.
elárulod??
8/29 poiu válasza:
Baromi dögös vagy, ez OK. De ha ez egy kezdődő iszonyatos elhízás kezdete, akkor nagyon nem OK. Én sajna ez utóbbira tippelek, ha nem változtatsz, akkor évente 2 kg fölmegy, és 10 év múlva dagadt leszel. Most kéne megfognod.
9/29 anonim válasza:
Ahogy elképzellek még pár kilóval, még úgy is tuti vagy nálam! :) Nagyon dögös vagy, Legyen ilyen alakja egy igazi nőnek! Nagyon vonzó és kívánatos vagy! Számomra az egyik legjobb alak!
10/29 anonim válasza:
Sztem olyan 70-72
De ne csinálj semmi drasztikusat, kezdj el sportolni, táplálkozz egészségesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!