Hány kilóra tippeltek? Fogyóznom kellene már? (képpel)
Nyár végi képek, mióta abbahagytam a táncot elkezdtem gömbölyödni.A képek óta még jött fel rám, mert ahogy elkezdődött a suli, csak eszek eszek eszek.
168 magas vagyok, hány kg-nak nézek ki?
tegnap 22:01
Milyen érdekes, hogy rajtad kívűl mindenki felfogta, és egyértelmű volt, hogy ezek a képek a hízás után készültek...
De nem baj:-D
Szerintem a kepeken nem te vagy, hanem valahonnan letöltötted. Egy ilyen nönek tuti nincsenek önertekelesi gondjai, es nem kerdezget ilyeneket a gyakorikerdeseken. Szerintem valami netes forumrol töltötted le a kepeket. A hatter is erröl arulkodik.
A kerdesre valaszolva: szerintem nem kell fogyozni a lanynak. Mindene megvan , ami kell. Ferfi szemmel rendkivül vonzo. Nagyon jo alakja van, szep feszes a böre. Aki szerint elhizott, az csak egyszerüen irigy.
de szerintem NEM TE VAGY A KEPEKEN
Ha lefogysz, is 30 éves pi*csának fogsz kinézni, hihetetlen, hogy ezen a képen egy 18 éves lány (?) van.
Én is annyi volnék, és emberien festek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!