Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilóra tippeltek? Fogyózn...

Hány kilóra tippeltek? Fogyóznom kellene már? (képpel)

Figyelt kérdés

Nyár végi képek, mióta abbahagytam a táncot elkezdtem gömbölyödni.A képek óta még jött fel rám, mert ahogy elkezdődött a suli, csak eszek eszek eszek.

168 magas vagyok, hány kg-nak nézek ki?

[link]

[link]

2012. okt. 16. 19:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75-77.
2012. okt. 17. 01:35
 12/29 anonim válasza:

Szia!

Mivel arányosan telt vagy így ez a túlsúly még éppen jó főleg ízléses megfelelően választott öltözködéssel. Szerintem állítsd meg a további hízásod, mert ha nem teszed később már nem leszel szexi. Én ugyan nem tippeltem testsúlyodat és tudom, hogy nem is nagyon illik megkérdezni, de mivel te hoztad fel a témát most már igazán elárulhatod hány kiló is vagy valójában.

2012. okt. 17. 10:10
 13/29 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

71 kg vagyok a képeken, most 73 kg. 13 kiló jött fel tavasz óta.. :S édesség terén megpróbálom visszafogni magam, táncolni nem hiszem hogy visszamegyek ilyen husikkal.

2012. okt. 17. 14:11
 14/29 anonim ***** válasza:

ÓÓÓ

ne hagyd magad,add le!még jól nézel ki de többet már ne szedj fel késöbb rosszabb leadni

2012. okt. 17. 22:01
 15/29 anonim ***** válasza:

Van, akinek jól áll, és te azok közé tartozol.

Csak tényleg próbáld meg tartani, hogy ne gyarapodjon!

Jól nézel ki.

2012. okt. 18. 23:59
 16/29 anonim ***** válasza:

a legszebb lány vagy akit valaha láttam itt a gyakorikerdeseken. nem kell semmit fogynod.a vékonyság nem minden. attól még nem lesz valaki szexi meg jó nő. te pedik mind a kettő vagy. sok nálad vékonyabb csaj szeretne ilyen alakot. Szerintem ezt te is tudod, csak zavar kicsit a hízás. ugy gondolom, hogy bolondulnak érted a pasik.

nagyon nőies vagy

2012. okt. 20. 13:46
 17/29 anonim ***** válasza:

na,megjött egy perverz kandisznó is.

mondjuk nem értem,hogy mi vonzó van egy tizenévesen durván elhízott,lustácska lányban,de hát vannak erre külön fétis-esek.

2012. okt. 20. 15:56
 18/29 anonim ***** válasza:
A kérdező Nagyon is vonzó. Ha ez valakinek durván elhízott, akkor rossz a szeme. Nem vékony az tény, nem is modell alkat, de nőies és vonzó, az elhízottságtól meg nagyon messze van még.
2012. okt. 20. 21:07
 19/29 anonim ***** válasza:

idézem a kérdezőt-

71 kg vagyok a képeken. 13 kiló jött fel tavasz óta.

az 84 kiló bakker,168as magassághoz.

a tavaszt vegyük májusnak,tehát 5 hónap alatt felküldött 13 kilót.

hát húh:D.

a testépítők akik 3 óránként gyakorlatilag hányingering eszik magukat,ők tudnak 1 év alatt 6-10 kilót magukra pakolni.

a kérdező testzsír százaléka meg már a hízás előtt is simán megvolt 30%,szóval elhízott és kész.

és rohadtul nem számít,hogy pár aberrált erre izgul,ez akkor sem egészséges.

2012. okt. 20. 22:01
 20/29 A kérdező kommentje:

félreértettél...

most vagyok 73, képeken 71 és tavasszal 58!

2012. okt. 20. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!