Hány kilóra tippeltek? Fogyóznom kellene már? (képpel)
Nyár végi képek, mióta abbahagytam a táncot elkezdtem gömbölyödni.A képek óta még jött fel rám, mert ahogy elkezdődött a suli, csak eszek eszek eszek.
168 magas vagyok, hány kg-nak nézek ki?
Szia!
Mivel arányosan telt vagy így ez a túlsúly még éppen jó főleg ízléses megfelelően választott öltözködéssel. Szerintem állítsd meg a további hízásod, mert ha nem teszed később már nem leszel szexi. Én ugyan nem tippeltem testsúlyodat és tudom, hogy nem is nagyon illik megkérdezni, de mivel te hoztad fel a témát most már igazán elárulhatod hány kiló is vagy valójában.
köszönöm szépen a válaszokat!
71 kg vagyok a képeken, most 73 kg. 13 kiló jött fel tavasz óta.. :S édesség terén megpróbálom visszafogni magam, táncolni nem hiszem hogy visszamegyek ilyen husikkal.
ÓÓÓ
ne hagyd magad,add le!még jól nézel ki de többet már ne szedj fel késöbb rosszabb leadni
Van, akinek jól áll, és te azok közé tartozol.
Csak tényleg próbáld meg tartani, hogy ne gyarapodjon!
Jól nézel ki.
a legszebb lány vagy akit valaha láttam itt a gyakorikerdeseken. nem kell semmit fogynod.a vékonyság nem minden. attól még nem lesz valaki szexi meg jó nő. te pedik mind a kettő vagy. sok nálad vékonyabb csaj szeretne ilyen alakot. Szerintem ezt te is tudod, csak zavar kicsit a hízás. ugy gondolom, hogy bolondulnak érted a pasik.
nagyon nőies vagy
na,megjött egy perverz kandisznó is.
mondjuk nem értem,hogy mi vonzó van egy tizenévesen durván elhízott,lustácska lányban,de hát vannak erre külön fétis-esek.
idézem a kérdezőt-
71 kg vagyok a képeken. 13 kiló jött fel tavasz óta.
az 84 kiló bakker,168as magassághoz.
a tavaszt vegyük májusnak,tehát 5 hónap alatt felküldött 13 kilót.
hát húh:D.
a testépítők akik 3 óránként gyakorlatilag hányingering eszik magukat,ők tudnak 1 év alatt 6-10 kilót magukra pakolni.
a kérdező testzsír százaléka meg már a hízás előtt is simán megvolt 30%,szóval elhízott és kész.
és rohadtul nem számít,hogy pár aberrált erre izgul,ez akkor sem egészséges.
félreértettél...
most vagyok 73, képeken 71 és tavasszal 58!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!