Szerintetek sok ez a mennyiség egy napra?
Figyelt kérdés
7 dkg barnarizs, 5 sága pulykafasírtgolyó, 250 g zsírszegény túró, 10 Abonett, 4 alma.
Cél: súlytartás.
Adatok: 168 cm, 48 kg, lány, 20 év.
2012. dec. 2. 17:52
11/12 anonim válasza:
szerintem súlytartáshoz nem sok, sőt én még többet is mernék enni ilyen célnól egy kicsivel..
azoknak meg akik szerint "undorító" lehet a kérdező, üzenném, hogy attól hogy valakinek alacsonyabb a bmije, még nézhet ki jól.. én is ismerek olyat aki jó 10 kilóval kevesebb mint ami a bmi alapján egészséges, mégis eszméletlen dögösen néz ki, nincsenek ki a bordái.. bírom hogy az emberek bő 90%a látatlanban is képes megítélni az embereket.. meg néhány szám alapján..
12/12 anonim válasza:
Bocsi, tényleg nem belédkötni akarok.. De én 162/45 kilósan úgy néztem ki, hogy megszóltak hogy túl vékony vagyok, a sulis kötelező vizsgálaton pedig be is írták, hogy alultáplált vagyok. Most, 48-49 kilóval nézek ki legjobban, bár így is alig van mellem.. Te pedig még sportolsz is. Kellene a több kaja, és nyugodt szívvel ehetnél is hisz mozogsz is sokat, elégeted. Inkább azt kell nézni, hogy amit megeszel, az minél egészségesebb legyen. Vagy multiplex sclerosist, vagy hasonló betegséget szeretnél, tolókocsit?! Olvastam egy lányról, egyik napról a másikra robbant le, az alakjára mindig háklis volt. Multiplexes lett, lebénult. Ne csináld. Jó, ha az ember fitt, de nem szabad átesni a ló túloldalára sem. Elmondom én hogy tartom a súlyom: napi 10 perc torna netről leszedett vidikről nézve, de mindig más izomcsoportra, egyik nap comb-fenék, másik nap hát, has stb. ha Egy-két nap kimarad, akkor sem vágom magam a földhöz :). És: kevesebb zsíros kaja, és kevesebb cukrokkal teli kaja. Vagyis nem eszem meg minden nap egy-két csokiszeletet, meg nem eszem chipseket. Kivéve ha vendégségben vagyok. Kevesebb kenyér. Így ment le rólam 51 kg-ből 3 kg, azóta tartom a súlyom, ill max 1 kiló a kilengés, de pl mensi előtt a szervezetben megkötött víz miatt is kb 1 kilóval több vagyok, de az mensi után le is megy. Nem szabad ennyire hogy irányítson a megfelelni vágyás. Ne tedd magad tönkre.. én nagyon sajnálom azokat a lányokat, akik nem tudják élvezni az életet mert a kevésbé fontos dolgokra pazarolják a figyelmüket, önmagukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!