A tojás hizlal? Mennyi kcal van benne? HA sokat eszem, árt? Mennyi az ideális mennyiség egy étkezésre?
1 db. egész tojásban 68 kcal van, a sárgájában 58 kcal.
A vaslady amikor fogyózott napi 8 db-ot evett két héten keresztül + sóskát, spenótot. Én 3 nap után abbahagytam, mert ránézni sem bírtam, másrészt teljesen lelassult miatta az anyagcserém is.
Egy evésre szerintem a 2 db. ebből untig elég, egyél mellé még mást is. Önmagában csak a tojás nem elég.
így van kb 70-80kcal van egyátlagos tojásban(m, l méret)
hát szerintem annyit azért ne egyél belőle, szerintem olyan egy héten 4-5 db bőven elég, én ennyit szoktam eddig még semmi bajom nem volt tőle
én úgy szoktam hogy azért változatos is legyen, hgy pl a szendvicshez reggelire eszek 1 db főtt tojást kenyérrel, sonkával, paradicsommal, ha ebédre eszek akkor főzeléket szoktam enni vagy csinálok tojáslepényt(olyan mint a tortilla, csak tojásból és ezt töltöm meg vagy pedig simán saláta és hozzá 1-2db főtt tojás
sok féleképpen lehet variálni, de azért ne vidd tulzásba, egyél mást is mellé/hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!