Mi a különbség a Teljes kiőrlésű zabliszt, és a zabpehelyliszt között?
Azért ajánlják ezeket, mert "egészségesebbek" mint a sima liszt. NEM, nem azok, ez csak a kamu marketing, és a dietetika zsákutcája. Nincs egészséges keményítő forrás, a zabban is van glutén.
A zabliszt glikémiás indexe nagyobb, gyorsabban szívódik fel mint a pehely, de ettől még szinte egyformán rossz mindkettő.
Itt nem rólad van szó, a Kérdezőt próbáljuk segíteni.
Én minden nap ugyan azt eszem, állatokat meg növényeket. Nem túl változatos, de azért nem unalmas.
Alapanyagok: tojás, hal (tonhal, hering, keszeg, sprotni, harcsa, ponty) csirke (különböző részei, húsa mája szíve) sertés, kacsa, liba, pénzszűke idején inkább olcsóbb belsőségek 100 féleképpen elkészítve.
Zöldségek (paprika, pari, retek, cékla, uborka, hagymák, zeller, sóska, spenót, paszternák, sütőtök, répa...)
Gyümölcsök, olajos magvak. És ugye minden kaja máshogy elkészítve. Nem változatos, elvileg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!