Lehetséges, hogy nekem van egy nyári és egy téli súlyom?
Figyelt kérdés
Nyáron eddig 50 kiló voltam, semmivel nem mozogtam többet és nem ettem más ételeket, de újra visszajött 2 kiló amit nyár elején "adtam le", de úgy, hogy észre se vettem.
Szóval azt vettem észre, hogy ősz vége-tél-tavasz elején mindig 52-53 kiló vagyok, nyáron viszont csak 50.
vélemény?
2012. okt. 27. 10:32
1/8 anonim válasza:
Ez természetes. A szervezeted beáll "szigetelő üzemmódra". Nálam ettől még nagyobb szokott lenni a differencia. 50kila nyáron, 55kila télen. Plusz még az ünnepek is besegítenek.
2/8 anonim válasza:
akár egy nap alatt is normális ennyire minimális súly ingadozás..mivel nem vagy medve nem lehet téli nyári súlyod:)
3/8 anonim válasza:
Pedig de.:
Nem 50 kilós eltérésekről van szó, mert nem vagyunk medvék, de azért még ránk is hatással van a természet ;)
4/8 anonim válasza:
akkor hajrá medvék:)pedig de..mekkora forma vagy:)
5/8 anonim válasza:
Nekem is feljött 1,5-2 kiló, csak úgy. :(
6/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 32 éves vagyok, minden nyáron 54-55, télen 58-59 kg vagyok úgy hogy nem eszem másképp. Szerintem ez így normális. Próbálkoztam hogy télen diétázom hogy leadjam azt a pár kilót de nem ment, tavasszal viszont automatikusan lemegy.
7/8 anonim válasza:
Akkor én lehetek a kivétel :D
Nekem FIX a súlyom télen is, meg nyáron is :)
8/8 anonim válasza:
Igen, ez nálam is így van. Télen mindig 99 kiló vagyok, nyáron meg 46. Nem is értem. Modellként dolgozom nyáron, télen meg sumózom Japánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!