Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki aki vékony le tudná...

Valaki aki vékony le tudná írni nekem hogy pontosan mit eszik egy nap?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 18:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha így folytatod az evést meg fogsz halni...
2012. nov. 22. 11:03
 12/23 anonim ***** válasza:

Eléggé szálkás vagyok. Leírom mit eszem, és hogy miért.

Nem bontom le étkezésekre, egész nap húsokat, zöldségeket, tojást, zsírt, tepertőt.. kolbász sonka csirke stb.

Miért. Mert egyre inkább köztudott, a tudomány részéről pedig régen világos, hogy az ember természetes táplálékai, amelyek nem okoznak kóros anyagcsere problémákat, azok az állati táplálékok, alacsony ch tartalmú növények (zöldségek).

A húsok, zöldségek nem emelik meg jelentősen a vércukorszintet, az inzulin szintet -> az elhízást, szívbetegséget és egy sor akár halálos civilizációs betegséget segítenek elkerülni. Ezzel szemben a teljes őrlésű gabonák, tejtermékek ellenkezőleg hatnak. Ha megnézzük az átlag beteg, elhízott embert sokkal nagyobb gabona és tejevő mint zsíros húsevő. Zsíros húst látványosan szoktak enni, na most vacsorára befal valaki egy kolbászt, hogy rá lehessen mondani "ejj ejj koleszterin!" valójában viszont az ilyen emberek egész nap gabonaféléket esznek, tejtermékekkel, cukros dolgokkal. Itt a probléma.

Milyen irodalmat ajánljak a témáról?

2012. nov. 22. 13:38
 13/23 anonim válasza:

Reggeli: teljeskiőrlésű müzli mazsolával, tejjel vagy joghurttal.(6kor)

Délelőtt(10-11körül) szendvics, tk/rozskenyér, sonka, sajt, paprika, paradicsom, uborka, néha gyümölcs mellé

Ebéd(3kor)ami itthon van, főzelékek, husok zöldséggel

Vacsora: turó, zöldségek, joghurt, vagy kefír

2012. nov. 22. 17:38
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Szerintetek ilyen étrenddel én fogyhatok?

Reggeli: egy pohár gyümölcslé

10órai: semmi, vagy gyümölcs

Ebéd: ebédet eszek, amennyi jól esik, rendes ételt

Uzsonna: vagy nem eszek, vagy csak gyümölcsöt

Vacsorázni nem szoktam

Napközben általában vizet iszom

Sportolni heti 2 órát szoktam

2012. nov. 22. 18:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, de a szerencséden fog múlni, és nem lesz egészséges.

Zsír és fehérjehiányod lesz, az emésztésednek reggel mindenképpen zsír kell, nem gyümölcs(lé).

Akik ilyen teljes őrlésű szemetet meg tejtermékeket ajánlanak felejtsd el. Látták a tv-ben hogy a győriédes teljes őrlésű cukros szemét órákon át elég lendületet ad, meg hallották hogy a tej az nagyon egészséges, és most ezt szajkózzák neked.

De ennek semmi tudományos alapja nincs, valójában ezek sokkal inkább káros dolgok. A keményítőben, lektinben, gluténban dús kenyérfélék és a marha inzulinnal teli tejtermékek nagyon veszélyesek. És ennek ellenkezőjéről csak 1-2 idősebb emberre lehet hivatkozni, de jól látszik hogy az ilyen táplálékon élő emberek többsége beteg, ebben persze semmi meglepő nincs. Vigyázz velük, és egyél húst, zsírokat.

2012. nov. 23. 12:03
 16/23 anonim válasza:

attól függ.

pl.. hétköznap : reggeli:péksüti+gyümi

uzsonna, vacsi: amit találok itthon(sajt,szalámi ,sult zöldség, meleggszendvics

hétvégén amit anya főz,vagy valmit csinálok magaamnak

de pl ha filmet nézek vagy vmi akkor 1 ffél pizzzát is megeszeek :)

168cm 48-50kg

a helyesírásért bocsi :)

2012. dec. 5. 16:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy ha reggelire gyümölcsöt, péksütit esztek, akkor nem éri elég stimuláció a testeteket a megfelelő mennyiségű epe, emésztő enzim kiválasztáshoz. Ergó a kaja hosszú ideig a gyomrotokban marad, esetleg puffadás, teltségérzet jelentkezik.. nem lesz ideális az anyagcserétek. Ez miért jó?
2012. dec. 5. 17:11
 18/23 anonim válasza:
16:31 vagyok. nekem nincs vele semmi bajom:) (eddig)egyépként Taplalkozas Harcmuves: amit irtál az nekem kinai..már bocs:) amugymeg a testalkat részben a gének kérdése is..
2012. dec. 18. 19:17
 19/23 anonim ***** válasza:

Táplálkozásharcművésszel egyszerűen nem kell foglalkozni, nem normális szegény...

Amúgy én is péksütit szoktam reggelire enni (vagy, ha itthon vagyok, akkor pl. lekváros zsemlét), ebédre meg egy kis adag főtt ételt. Délután pedig gyümölcsöt: almát, mandarint.

(165/48)

2012. dec. 18. 19:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem vagyok normális. Írja ezt olyan, aki arra büszke hogy reggelire péksütit eszik.

Csak én látom furcsának ezt a világot?

2012. dec. 18. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!